Justin Bieber in lacrimi, la aflarea vestii despre internarea Selenei Gomez?

Se pare ca intre Justin Bieber si Selena Gomez, exista inca sentimente puternice.

Conform revistei  People, Justin Bieber a fost vazut  in lacrimi in masina cu sotia sa  Hailey Baldwin joi, cand  acestia au  parasit casa. Fanii  nu au putut sa nu se intrebe daca  lacrimile nu au fost cumva cauzate de stirile despre spitalizarea recenta a  Selenei Gomez.

Citeste si:  TOMBOLA, CADOU SI MODELE NOI LA www.tarafashion.ro

„Justin  ii va pasa mereu de Selena”, spune o sursa apropiata lui Bieber, de 24 de ani. „Este greu pentru el sa auda ca nu se descurca bine. Ambii au avut lupte separate de-a lungul anilor, iar Justin a fost intotdeauna foarte atasat de Selena. El vrea ce e mai bun pentru Selena. El vrea ca ea sa fie fericita si sanatoasa.

Citeste si:  Biblioteca Academiei Romane organizeaza Noaptea Portilor Deschise, la implinirea a 145 de ani de la infiintare

O sursa a confirmat miercuri ca Gomez, 26 de ani, cauta tratament, dupa ce a suferit recent o noua cadere emotionala.  Selena  a experimentat „un atac de panica” in timpul celei de a doua internari  in spital.

Selena sufera de un număr scazut de globule albe, un efect secundar comun pentru pacientii cu transplant de rinichi, ceea ce se pare ca a cauzat  si aceste stari de anxietate. Ea este inconjurata acum de  familie  si are mult sprijin. Starea ei, se pare ca este buna la aceasta ora.

Citeste si:  Premiile Nobel 2008 vor recompensa teoriile privind "materia neagra" si experimentele din genetica

 

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.