fbpx

Idei promotionale eficiente

Promovarea eficienta este elementul cheie al oricarui plan de afacere. Promovarea ta sau a afacerii tale iti va permite sa obtii noi clienti si sa ii incurajezi pe cei deja existenti sa isi continue afacerea. Ideile promotionale vor varia depinzand de industrie, dar exista cateva idei eficiente de baza, care functioneaza pentru oricine.
O promovare eficienta este cea care se face prin cutia postala sau prin cutia electronica. Felicitarile, newsletterurile, emailurile, flyerele, toate sunt variante de promovare a afacerii si de castigarea unor noi clienti.
Promovarea prin telefon este iarasi un tip de promovare care functioneaza in toate tipurile de afacere. Marketing-ul prin telefon este de asemenea foarte eficient si este un mod usor de a ajunge la o noua clientela. Iti poate permite sa fii in contact direct cu clientul tau si sa incepi imediat o conversatie despre serviciile si produsele tale.
Marketingul pe internet a deschis multe optiuni noi pentru promovare. De la bloguri si site-urie la e-mail-uri, toate sunt variante bune.

Citeste si:  Zodiile si intalnirile cu extraterestrii
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.