Horoscop de cariera 2011 pentru Scorpion

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sa musti mai mult decat poti sa mesteci este un potential hazard, penru ca mai multe planete intra in sectorul muncii incepand cu a doua jumatate a anului 2011. Si probabil ca tu credeai ca stii ce inseamna sa fii ocupata – asteapta doar pana vei experimenta amuscada de planete in luna mai. Fiecare oportunitate in parte va fi imposibil de refuzat pentru ca implica andrenalina si este o noua provocare. Nu este nimic tern sau obisnuit la munca, dar cu atat de multe elemente implicate poti cu usurinta sa te panichezi.
Asteapta-te ca munca ta sa fie fizica si sa te implici foarte mult.
Cei mai multi bani vei castiga in timpul primaverii, in special intre lune aprilie si mai 2011. In timpul acestei perioade, permite-i prezentei opuse a Saturnului sa iti reaminteasca despre limitele tale pe care trebuie sa le respecti. Esti fiintaumana la urma urmei, in ciuda apetitului tau pentru succes. Dar ultimul lucru de care ai nevoie este sa te obosesti. Asculta-ti semnalele pe care corpul ti le transmite pentru a se regenera, si vei fi bine. Te vei bucura de munca ta foarte mult si vei fi foarte creativa incepand cu luna aprilie si pana in luna august, atunci cand Venus intra in sectorul muncii si carierei. Vei fi foarte ocupata cu noile tale oportunitati atunci cand Marte intra in sectorul muncii incepand cu luna mai si pana in luna octombrie.

Citeste si:  Prioritizare sarcini

Cariera si bani

Pana acum suntem siguri ca stii ce atmosfera le place Scorpionilor.
Ei au nevoie sa primeasca diferite tipuri de provocari in calea lor, nu doar pentru ca le place sa fie ocupati, ci si pentru ca au nevoie sa isi forteze limitele. Se plictisesc cu usurinta la locul de munca care considera ca nu este suficient de bun sau de provocator pentru ei. Tipul de provocare de care au nevoie este fizica, intelectuala sau doar emotionala.
Scorpionii acorda o importanta mare disciplinei si preciziei. Dar asta poate de asemenea sa aduca un fel de rutina in munca lor. Puterea este foarte importanta pentru Scorpioni, si ei se simti foarte confortabili cu ea.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti petreci voiajul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.