Horoscop de cariera 2011 pentru Berbeci

Berbec ( 21 Martie – 20 Aprilie)

Puternica evolutie a vietii tale profesionale continua sa se desfasoare in moduri fascinante in 2011, datorita lui Pluto, care isi face simtita prezenta in sectorul carierei ( pentru ca inca o alta decada). Daca exista un an in care sa te faci remarcata, trebuie sa stii ca acesta este anul respectiv. Tine cont de asta si profita la maxim. Aurul de la sfarsitul tunelului lung de munca multa si dura, perseverenta si indarjire, va fi obtinut in aceasta primavara. La inceputul lunii mai, vei avea puterea pe care ti-o va oferi o convergenta planetara colosala. Astfel vei reusi in ceea ce iti propui. Raiul stie ca meriti aceasta recunoastere mare pentru toate eforturile tale. Putine persoane lucreaza mai mult sau mai rapid decat tine.
Acesta este anul in care poti sa risti totul pentru adevarata ta chemare vocationala. Daca te-ai simtit in siguranta pana acum, si ai trait viata unui artist in umbra – planetele nu vor mai fi multumite de aceasta asezare. Fii onesta in legatura cu ceea ce te face sa te scoli dimineata din pat si fa o miscare in acea directie. Trebuie sa tii minte un lucru. Berbecii sunt nascuti pentru a fii in varful lancei, nu la baza ei. Asta e clar.
Banii incep sa se indrepte la mijlocul lunii iunie spre planurile tale mari, spre implinirea lor. Atunci cand Jupiter retrogradeaza in luna septembrie, vei vrea cu siguranta sa renunti la cheltuielile frivole si sa iti construiesti adevarate rezerve de economii.

Citeste si:  Cum sa faci o impresie buna la interviuri

Banii si cariera

Energia creativa si talentul unui Berbec are nevoie de o exprimare suficienta in campul profesional. Un Berbec are nevoie de un job care este provocator. Provocarea poate sa fie fizica, dar de cele mai multe ori Berbecii nu sunt multumiti daca nu au un job care sa ii stimuleze din punct de vedere intelectual. Berbecilor le place atunci cand patrund in teritorii pe care le pot explora si pot incerca noi posibilitati. Un lucru important de notat despre Berbeci este acela ca ei urmaresc banii, dar banii nu sunt totul pentru ei. Ei nu vor fi fericiti cu un salariu bun, ei au nevoie si de un job bun, provocator.
Berbecii sunt oameni cu multa verva si energie, carora le place actiunea, de orice fel ar fi ea. Nu le place rutina.
Berbecilor le place competitia. Acesta este principalul motiv pentru care Berbecii au o reputatie de luptatori.

Citeste si:  "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" a primit premiul Goya pentru cel mai bun film european

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.