Horoscop de cariera 2011 pentru Balanta

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Inca iti cauti chemarea vocationala renuntand la toate joburile care consideri ca nu ti se potrivesc si ca iti pierzi timpul pretios. Incearca sa studiezi toate aspectele din viata ta, intrucat zilele in care iti permiti sa eziti sunt pe sfarsite in acest an. Preferi orice tip de munca care implica socializara, utilizandu-ti talentele creative si intelectuale si, bineinteles, flirtand. Iata de ce daca stai in spatele unui birou, cu sarcini obisnuite, iti va placea mai mult decat daca te vei plimba de colo colo. In acest an renunti la tot ce consideri ca iti iroseste timpul, si pentru asta ar trebui sa ii multumesti lui Saturn. Neptun, planeta stralucirii si viselor intra in sectorul muncii incepand cu luna aprilie si pana in luna august. Aceasta este o oportunitate minunata pentru a gasi inspiratia din munca ta.

Citeste si:  Legenda jazz Kenny Garrett concerteaza la Sala Radio

Cariera si bani

Unul din cele mai importante lucruri care conteaza pentru persoanele din zodia Balantei este atmosfera de la locul de munca. Dupa cum am mai discutat, Balantele prefera atmosfera relaxata si fara stres. Daca balantele lucreaza intr-un mediu dezordonat, aglomerat si zgomotos, atunci ele cu siguranta nu vor fi deloc fericite.
De-a lungul anilor sau de-a lungul timpului, acest lucru poate conduce la o cadere nervoasa.
Balantele nu obisnuiesc si nici nu le place sa ia singure decizii in ceea ce priveste cariera lor, asa ca au nevoie de multe informatii si suport tehnic. Iata de ce Balantele pot fi arhitecti buni, intrucat le place sa isi imparta responsabilitatea cu altii, si sa lucreze in tandem cu alti colegi in care pot avea incredere si pe care se pot baza.
Balantele au de asemenea calitatea minunata de a acorda importanta altor oameni si de a-i asculta. Desi, ei pot face un progres mare in departamentul de resurse umane a firmei.
Asculta-ti instinctele din acest an pentru ca numai acestea te vor conduce pe drumul cel bun si vei reusi sa iei cele mai bune decizii de cariera, pentru a ajunge in top.

Citeste si:  Deschidere afacere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.