Horoscop 2019

Horoscop 2019 Berbec

Berbec, in 2019 aveti ceva important de spus si nimic, absolut nimic, nu va va putea impiedica sa spuneti ce aveti de spus. Fie ca veti publica o carte sau va veti folosi de Facebook sau YouTube sau fie ca incepeti sa va aprofundati  cunostiintele fata de ceea ce cunoasteti la un nivel larg, acest tranzit te va ajuta sa te intorci la studiu  pentru a a avnsa.

Cu Jupiter expansiv care se deplaseaza prin Casa a 9-a a Intelectului superior, cu siguranta va extindeti orizonturile mintale intr-un mod extraordinar. Daca veti stii sa folositi intuitia care se aliniaza cu cea mai inalta chemare in viata o sa vedeti pe ce culmi extraordinare o sa ajungeti. Cu alte cuvinte, daca simtiti ca aveti  de impartasit un mesaj  care  face bine pentru lumii si este legat de  imaginea dvs. profesionala, atunci trebuie sa o impartasiti!

Citeste si:  TINA R - in sfarsit online!

Gasirea locului tau in aceasta lume va fi tema importanta de luat in considerare si in 2019. Eclipsele care se incadreaza in cea de-a patra Casa de Acasa si Familie si a 10-a Casa de Profesie vor evidentia aceste domenii importante din viata ta si te vor propulsa la nivelul urmator – mai ales daca te-ai simtit blocat.

Anul incepe cu un impresionant  moment axat pe cariera datorita eclipsei solare din sectorul carierii din 5 ianuarie. Aceasta eclipsa va fi strans legata de conducatorul sau, Saturn, care se deplaseaza acum si in aceeasi zona a graficului. Esti chemat sa fii seful vietii tale acum.

Exista un nou inceput puternic si trebuie onorata  orice transformare pe care o cunoasteti ca este necesara pe plan intern, astfel incat sa puteti reflecta aceasta revolutie in lumea exterioara. Ceea ce incepeti profesional la inceputul acestui an va va duce la noi inaltimi de cariera prin eclipsa lunara din 16 iulie. Cu toate acesteapunctul maxim al roadelor culese va fi cand va avea loc  eclipsa soarelui din 26 decembrie.Acesta va fi alaturi de norocul Jupiter, care va fi in casa a 10-a pana atunci. Acesta aduce de asemenea si  venituri in urma actiunilor facute. Folosind credinta pe care o ai in talentele tale cele mai inovatoare, sigur vei face multi bani pana la sfarsitul anului!

Citeste si:  Care este scuza ta?

Problemele de familie si membri familiei vor necesita, de asemenea, atentia dvs. in 2019. Eclipsa Solara de  pe 2 iulie va v-a forta sa va asumati responsabilitatea personala pentru o situatie interna si sa faceti schimbarea pe care o stiti ca trebuie sa o faceti. Vestea buna este ca  aceasta schimbare va duce un nivel de eliberare sufleteasca pe care nu l-ati cunoscut niciodata. Odata ce poti respira din nou acasa, vei vedea cat de departe vei incepe sa zbori in alte zone din viata ta.

Citeste si:  Horoscop 2011: viata sociala si familia

 

Perspectivele dvs. financiare din 2019 arata destul de interesant. Uranus, marele trezitor al zodiacului, incepand cu  6 martie va  intra in sectorul veniturilor tale. Va ramane aici pana in aprilie 2026, oferindu-va o energie semnificativa pentru a castiga bani folosind talente. Spiritul excentric, de pionierat pe care Uranus in Berbec il incurajeaza din 2011, va fi acum pus la incercare. Utilizati-l productiv.

In ansamblu, anul 2019  pentru Berbec va fi un an dinamic plin de schimbari in cele mai importante sectoare ale vietii. Nu isi va  gasi doar locul in aceasta lume, ci va lasa o  amprenta de nesters!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.