Greselile noilor antreprenori

Inceperea unei noi afaceri este provocatoare in multe feluri si antreprenorii incepatori fac uneori greseli care ii duc la faliment. Evitarea unora dintre cele mai comune greseli facute in lumea afacerilor te va ajuta sa iti faci loc pe piata competitiva.
Noii proprietari de afaceri sunt incantati de noua lor aventura si sunt uneori prea entuziasmati sa inceapa, chiar daca nu au suficienti bani. Noii antreprenori ar trebui sa aibe suficienti bani pentru a supravietui in primele trei sase luni chiar daca nu obtin nici un profit.
Unii antreprenori nu au o viziune si gandesc planurile doar pe termen scurt. Chiar daca afacerea este abia la inceput si are putin personal, nu face greseala sa crezi ca ai o afacere prea mica pentru clientii mari.
O idee minunata ar fi sa faci putin research inainte de a-si deschide o afacere, pentru a vedea competitorii de pe piata.
In primele zile, probabil ca vei face totul de una singura si ca te vei descurca cu multe sarcini. Nu continua sa faci asta si dupa ce afacerea ta se extinde.

Citeste si:  Al Di Meola la Bucuresti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.