Experienta de vanzari

Gandul unei cariere in vanzari poate fi foarte greu, mai ales daca nu ai o experienta in asa ceva. In acest articol vom incerca sa va vorbim despre experienta in vanzari.
Vanzarile sunt totul despre personalitate. Diferenta dintre o persoana buna de vanzari si o persoana slab pregatita se regaseste in natura individului implicat. Daca esti capabila sa comunici cu diferiti oameni pe diferite niveluri este posibil sa iti dai seama ca domeniul vanzarilor este pentru tine. Nu exista un etalon pentru o persoana perfecta de vanzari si nu exista o tehnica adevarata care va functiona pentru toata lumea.
Unul dintre cei mai importanti factori in materie de vanzari sunt banii. Te gandesti la bani atunci cand incerci sa vinzi ceva. Factorul denumit „bani”este de obicei lucrul care ii face pe oameni sa performeze. Acesta ar putea fi un factor important atunci cand decizi ca vrei sa isi asumi riscurile intr-o cariera de vanzari.
Majoritatea companiilor care vand un produs sau un serviciu au o echipa intreaga de oameni care fie promoveaza produsele, fie le vand publicului larg.
Comportamentul unui om de vanzari este foarte important. Acesta va incerca intotdeauna sa puna compania intr-o lumina buna si va fi politicos tot timpul.
Din fericire, majoritatea companiilor ofera training-uri incepatorilor, asa ca este bine pentru voi, intrucat veti primi suport.
Vanzarea buna se rezuma la urmatoarele:
– Prezentarea buna clientilor
– Incredere
– Un vocabular elevat
– Aptitudini de comunicare
– Aptitudini de ascultare
Acesti factori joaca un rol important in cariera unui om de vanzari.

Citeste si:  O caricatura cu o maimuta declanseaza o polemica legata de Obama

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.