Descoperiti-va calitatile

Descoperiti-va calitatile pentru a atrage succesul
Pentru a fi intotdeauna cu un pas inainte si pentru a reusi in viata, trebuie sa identificati calitatile voastre cele mai importante si sa le folositi. Fiecare individ este unic, iar cand vom intelege asta si nu vom incerca sa imitam pe altii, vom reusi sa atragem succesul de partea noastra.

Este un simplu pas, dar nu intotdeauna usor de facut, pentru ca de multe ori nu constientizam talentele si abilitatile de care dispunem. Mi s-a demonstrat lucrul asta intr-o conversatie cu o prietena. Vorbeam despre marketing strategic si despre cartile pe care le citeam la momentul respectiv. Mi-a marturisit ca simte ca ceva lipseste; nu e de ajuns sa citesti. I-am spus ca trebuie sa lucrezi permanent ca sa identifici si sa integrezi profilul clientului ideal in tot ceea ce faci si m-a facut sa inteleg ca nu toti oamenii iau in considerare acest lucru.

Citeste si:  MY GRANDMA'S BACKYARD se intoarce, in La Scena!

De fapt, mi-am dat seama ca nici eu nu acordam prea multa atentie acestui lucru. Il consideram un lucru normal, de la sine inteles. Trebuie sa descopar ce anume am unic fata de ceilalti; care sunt calitatile mele.
Poti descoperi calitatile tale unice, discutand cu prietenii tai sau cel mai bine, fiind deschis la tot ce e in jurul tau.
Trebuie sa ai in vedere faptul ca le poti descoperi in momentul in care te astepti mai putin. De curand am scris pe o foaie care cred eu ca sunt calitatile mele, ce am eu mai deosebit fata de ceilalti.
Acest proces de cautare este unul lung si va va schimba viata, viziunea si scopul. Veti descoperi ce va place mai mult sa faceti si cu cine va doriti sa lucrati.
Scrieti pe o foaie care credeti ca sunt calitatile voastre.
Sa luati in considerare si calitatile pe care, pana acum nu le-ati identificat si pe care le considerati a fi ceva natural. Apoi discutati cu prietenii si cereti-le parerea. Veti descoperi lucruri noi despre propria persoana, calitati care va vor face mult mai puternici.

Citeste si:  Reinvierea cantarii bizantine din manuscrisele brancovenesti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.