Cele mai frumoase mesaje pentru Craciun

Daca va numarati printre acele persoane carora le place sa impacheteze frumos cadourile si langa sa puna si un mesaj care sa bucure sufletul celui care va descoperi cadoul langa brad, ne-am gandit sa venim in ajutor cu cateva urari si mesaje potrivite pentru Craciun.

„ De Craciun daruim din toata inima. Deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire si  traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

Citeste si:  Nume traznite pentru odraslele vedetelor

„In aceasta seara, poti sa fii copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun si crede in minuni!”

Craciun Fericit

„Craciunul inseamna speranta, pace, emotie si dragoste. Fie ca toate acestea sa se gaseasca in inima ta, in acesta Seara Sfanta. Craciun Fericit!”

„Cete de ingeri sa coboare azi in calea ta/ casa voastra,  iar  Pruncul azi nascut,  sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Craciun fericit !”

Citeste si:  Anastacia vine in Romania!

“Mos Craciun bate la usa/ Scoate mana din manusa/ Si va da din palma lui/ Darurile cerului. CRACIUN FERICIT!

Craciun fericit

„Cu colinde de Craciun si cu dragoste crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata!  CRACIUN FERICIT ! „

 

„Atunci cand spiritul Craciunului isi face loc in inima ta, darul iubirii inlocuieste orice cadou primit si creeaza amintiri mai pretioase decat aurul. IUn Craciun binecuvantat!

Citeste si:  Aguilera pe urmele lui Britney?

„Cel care nu are spiritul Craciunului in suflet, nu-l va gasi niciodata sub brad. Descopera farmecul Craciunului din inima ta ! Craciun Fericit!”

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.