Castiga bani online

Acelea dintre voi care stau acasa, sau sunt obligate sa stea acasa fiind mamici, sau pur si simplu isi doresc sa castige ceva bani in pluc, pot gasi foarte multe resurse online. Multe site-uri te vor plati, desi cu putini bani ce-i drept, pentru a da simple click-uri pe link-uri si sa te duci sa vizitezi site-urile afiliate. Alte site-uri te vor plati sa citesti emial-ul, sa faci anumite activitati sau sa te inscrii pentru newslettet. Daca iti place sa navighezi pe internet si sa te joci trivia, bingo sau alte jocuri de loterie, iti vor placea aceste tipuri de site-uri. Premiile pot varia de la bani, la bonuri pentru cadouri, la puncte pe care le poti schimba pentru diferite cadouri. In mod normal, tot ceea ce ti se cere este sa te inregistrezi si apoi sa intri in fiecare zi, sa te loghezi si sa participi la diferitele activitati ale site-ului.
Unele dintre site-urile care platesc sunt site-ul gen survey care te platesc pentru a-ti da cu parerea asupra a tot ce se intampla. Unele dintre ele platesc 5$ pentru 20 de minute, ceea ce e destul de distractiv. Unele dintre aceste site-uri trimit de asemenea o lista cu produse asupra carora sa iti dai cu parerea, in special asupra produselor noi.
Unele site-uri te pun sa iti dai cu parerea asupra unor anumite emisiuni TV, seriale, apoi iti dai puncte in fiecare zi. Dupa ce ai economisit cateva puncte, poti sa te duci si sa iti cumperi ceva pe ele.
Obiectivul acestor site-uri este sa faci cumparaturi vizitandu-le site-urile.
Intotdeauna citeste FAQ-ul site-urilor inainte de a te alatura pentru a te asigura ca ai varsta corespunzatoare si pentru informatii suplimentare.

Citeste si:  Aptitudini de ascultare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.