Cariera la un alt nivel

Probabil ca ne straduim si ne intrebam de multe oi cum sa ne ducem carierele noastr ela un alt nivel, la nivelul urmator. Nu este ceva iesit din comun pentru un profesionist talentat sa se blocheze in miscari in cariera lui. Acest lucru poate sa fie frustrant pentru ca devine clar ca dupa un anumit punct, nu mai conteaza cat de multe ore ai pierdut pentru acest job, cat de loiala esti sau ce faci bine in serviciul tau. Deci ce este de facut?
In primul rand, nu trebuie sa te panichezi. Panica si disperarea te vor opri din a putea gandi limpede urmatorii pasi.
Daca ai atins un punct in care consideri ca organizatia ta actuala nu te va duce mai departe, atunci trebuie sa explorezi optiunile care ti se ofera. Dar iata aici cateva intrebari pe care sa le pui si la care sa raspunzi cu sinceritate maxima:
1. Voi fi capabila sa ma dezvolt la o noua companie?
Iti trebuie timp sa construiesti credibilitate, incredere si cu siguranta nu vrei sa petreci foarte multi ani construind toate acestea din nou.
2. Este noua companie chiar mai buna pentru mine? De cele mai multe oricompaniile arata bine doar dinauntru spre interior si nu si invers. Incearca sa comunici cu oamenii deja existenti in organizatie care iti pot da detalii si iti pot expune perspectiva lor.
3. Chiar am nevoie sa imi dezvolt noi aptitudini si abilitati? Este posibil ca dezvoltarea ta sa fie limitata de actualele tale abilitati.

Citeste si:  Fostul solist al trupei Uriah Heep, John Lawton, va canta in premiera in Romania, pe 24 ianuarie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.