Aprecierea la locul de munca

Ai simtit vreodata ca contributia ta nu este suficient de apreciata la locul de munca? Simti ca aceasta apreciere lipseste? Daca da, atunci citeste urmatoarele lucruri despre pastrarea aprecierii vii.
Daca te-ai simtit ca fiind neapreciata la locul de munca atunci stii ce anume s simte.
Daca pastrezi vie aprecierea, atunci lucrurile vor sta din ce in ce mai bine .
Ce trebuie sa faci?
Alege o zi din luna in acre sa porti negru – ideal ar fi pe data de 24 noiembrie. Este doar un simbol care iti va aduce aminte de faptul ca in aceasta luna iti vei exprima aprecierea fata de cei care au fost buni cu tine.
In fiecare saptamana pentru urmatoarele patru saptamani, alege cel putin 3 oameni (bineinteles ca poti sa alegi mai multi) carora vrei sa le exprimi aprecierea ta. Poate sa fie vorba despre un email, un post-it, o scrisoare, o nota de multumire, un pranz sau, si mai bine, face to face. Lucrul important este sa fie sincer, sa vina din suflet. Spune-le cat de importantata a fost contributia lor i cat te-au ajutat si cat de mult ii apreciezi.
De ce 24 noiembrie pana pe 24 decembrie?
Este sfarsitul anului, un moment bun pentru a reflecta asupra ce ai facut pe tot parcursul anului. Multi oameni au contribuit la succesul tau, mare sau mic in calea reusitei. Invata sa le multumesti acestor oameni.
Vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara si oamenii vor fi mult mai motivati decat inainte si vor da rezultate mult mai bune si vor face performanta zi de zi.

Citeste si:  Irlanda, o tara de legenda

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.