Afla cum iti poti impresiona sefii

Care este secretul oamenilor care isi iubesc munca si sunt rasplatiti pe masura eforturilor? Ei bine, nu doar munca ci si relatia pe care o ai cu seful tau poate influenta demersurile si felul in care esti privit de catre ceilalti la munca.
Cu cat ai o relatie mai buna cu seful si cu colegii tai, cu atat mai usor te vei integra in colectiv si vei veni cu inima deschisa la birou, unde nu te vei simti stresata sau “obligata” sa lucrezi.
Vei fi suprinsa sa vezi cat de simplu poti face o impresie buna, fara a te preface sau a sta tot timpul pe urmele sefului tau.

Citeste si:  BeSpecial.ro - bijuterii si accesorii

Urmareste!
Nu seful sau colegii, ci propriile proiecte si lucrurile pe care le ai in subordine. Nu e de ajuns sa-ti duci activitatea la sfarsit, ci si sa fii tot timpul atenta si sa urmaresti cum decurg lucrurile, daca mai este ceva de facut, de imbunatatit sau de modificat. Daca rezultatele vor fi foarte bune, impresia pe care o vei lasa sefului va fi una pe masura, care cu siguranta te va ajuta atunci cand vei avea nevoie de un favor, un concediu sau alte lucruri.

Citeste si:  Seara de film documentar la MTR

Ramai pe pozitii si fii productiva!
Daca vrei ca seful sa te placa, fii tot timpul in actiune, nu sta daca ai treaba de facut si incearca sa-ti depasesti responsabilitatile, ajutandu-l atunci cand are nevoie sau cand crezi tu ca i-ai putea fi de folos.

Respecta programul!
Incearca sa ajungi intotdeauna cu macar 10 minute inainte de ora la care trebuie sa-ti incepi programul. Te asigur ca acest lucru va fi privit cu ochi buni si in timp vei fi apreciata pentru asta.

Citeste si:  Cum sa ajungi in varf

Pune-ti biletele pentru a doua zi sau reminder cu cele mai importante lucruri de facut.
In felul acesta ii dai de inteles sefului ca nu vrei sa uiti care sunt cele mai importante si urgente lucruri pe care le ai de facut si ca te vei ocupa de ele de indata ce vei ajunge la birou.

Mergi intotdeauna pregatita la sedinte si meeting-uri.
Ia notite, impartaseste idei, pune-ti telefoanele pe silent si pune intrebari atunci cand nu intelegi ceva sau ai nevoie de informatii suplimentare pentru a te lamuri.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.