fbpx

Afla ce inseamna sa fii dependenta de munca

Traim intr-o lume a vitezei, in care femeile doresc sa domine intr-un fel sau altul lumea, asa ca acestea au tendinta sa devina dependente de munca in dorinta lor de a demonstra lumii ca sunt mai bune.
Afla daca esti sau nu dependenta de munca. Sfatul nostru este ca in cazul in care te regasesti in cel putin una dintre trasaturile de mai jos, s-o lasi mai moale cu munca.

1. Vrei sa faci totul
Ca orice dependent de munca, eviti sa delegi anumite sarcini altora, nedorind sa scapi cumva situatia de sub control. Atunci cand intri in criza de timp, muncesti fara incetare, ca si cum viata ta ar atarna de acel proiect.
2. Esti preocupata de munca ta
Chiar si in putinele ore pe care le ai libere, si pe care le petrecti fie singura, cu prietenii sau fie cu familia, ai in permanenta un teanc de documente pe care le studiezi, neglijandu-i astfel pe cei din jur. Chiar si in conversatiile amicale sau de familie, gandul iti zboara la proiectele care au ramas nerezolvate. Nu reusesti sa te concentrezi asupra discutiilor care se poarta. Mai mult decat atat, fara sa vrei aduci vorba tot de munca.
3. Iti neglijezi viata personala
Nu-ti iei niciodata concediu nici macar atunci cand esti bolnava. Pana si timpul liber de care dispui il petreci tot muncind si atunci cand nu ai de lucru, iti faci. Acesta este un mod sigur de a-ti indeparta familia si prietenii si de a ramane singura. Relatia de cuplu ajunge astfel pe ultimul loc. Un lucru deloc bun pentru ca fara sa iti dai seama iti indepatezi sau chiar pierzi partenerul de viata. Este demonstrat faptul ca barbatilor nu le place absolut deloc sa fie neglijati, oricat de intelegatori ar fi ei.

Citeste si:  Pantofii chic ai toamnei
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.