Zodiile si senzualitatea

Berbec: Nativele din zodia Berbecului nu pun mare pret pe senzualitate, pe mister, ci sunt atrase mai degraba de jocul pasiunii salbatice, distrugatoare. Pentru ele este esential ca focul dragostei sa nu fie atatat incetul cu incetul, ci sa aiba parte de un incendiu de proportii provocat din cauza unui scurt circuit.

Taur: Poate cele mai senzuale native ale zodiaculi, nativele din Taur pun mare pret pe aceasta calitate. Le trebuie stimulate toate simturile si adora caldura si intimitatea caminului. Pentru a atinge perfectiunea intr-o relatie, pentru aceste native este musai sa aiba parte de senzualitate in relatia fizica.

Gemeni: Da, trebuie sa fii senzual sa cuceresti o femeie din zodia Gemenilor. Insa aceasta senzualitate nu se poate exprima altfel decat la nivelul inteligentei. O stimuleaza orice discutie care sa-i porneasca rotitele creierului, o excita inteligenta. Pentru aceste native comunicarea primeaza, iar senzualitatea fizica este mai putin importanta. S-ar plictisi infiorator de repede daca ceea ce-i poti oferi este doar senzualitate fizica.

Rac: Nativele din zodia Racului ies din carapacea lor cu totul doar in intimitatea caminului, alaturi de persoana iubita. Adora sa fie supuse, mai putin sa supuna si se vor dovedi extrem de senzuale odata ce le-ai cucerit inima. In aceeasi masura, pentru aceste native, este importanta senzualitatea partenerului, fara aceasta calitate niciodata nativa din Rac nu iti va apartine in totalitate. Odata ce ai sedus-o insa, iti va fi greu sa uiti experientele pe care aceste native ti le vor oferi.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum flirtezi

Leu: Adora senzualitatea si este capabila s-o stapaneasca doar in spatiul public. Jocurile dragostei vor fi intense atata vreme cata exista spectatori, care sa priveasca, care sa simta cat de iubita este nativa din zodia Leului si cat de mult poate iubi la randul ei. Poate sa fie jucausa ca o pisicuta sau poate deveni, brusc, o felina periculoasa.

Fecioara: senzualitatea nu este punctul tau forte, mai ales ca te ingrozeste ideea de intimitate in faza incipienta a relatiei. Curat sa fie decorul, curata vestimentatia partenerului, restul vine de la sine. Lucrurile trebuie sa fie clare de la bun inceput, sa stim exact ce vrem unul de la altul, jocul seductiei este o complicatie inutila si o pierdere de timp.

Citeste si:  CYBERMENTAL FESTIVAL : 9-11 OCTOMBRIE 2008

Balanta: Senzualitatea este una dintre cerintele principale ale unei Balante in relatia de cuplu. Fiecare gest, fiecare cuvintel trebuie sa semnifice ceva, sa confere mister, sa isi umpla partenerul de pasiune. De asemenea, pentru a cuceri o nativa din zodia Balantei trebuie sa-i oferi acest joc seducator de-a sorecele si pisica de natura verbala.

Scorpion: Poti seduce iremediabil un Scorpion daca il tii pe marginea prapastiei, cu sufletul la gura in permanenta. Partenerul de viata trebuie sa fie seducator, insa seducator ca un Print al Intunericului. Escaladeaza in permanenta varfuri unde aerul este prea rarefiat pentru muritorii de rand, doar asa poti cuceri femeia Scorpion.

Sagetator: Ei bine, esti foarte senzuala si intotdeauna ai la indemana o strategie pentru a pune si mai mult in evidenta aceasta calitate. Tu nu poti fi 100% posedata de cineva, nu. Trebuie sa fugi din cand in cand pentru a intelege cat de important este persoana iubita in viata ta. Regasirile sunt intotdeauna insa, marcate de cele mai senzuale gesturi si aparitii.

Citeste si:  40 de pahare pentru domni

Capricorn: Sub o masca rece si prea conventionala, in spatiul intim nativa din zodia Capricornului este un adevarat vulcan. Ei bine, nu de senzualitate duce ea lipsa, ci de incredere. Este foarte dificil sa ajungi la aceste native si sa scoti maxim din ceea ce pot ele oferi. Iti trebuie o rabdare de fier, pasiune si intelepciune totodata pentru ca nativa din Capricorn sa-si dea drumul.

Varsator: Este senzuala doar atunci cand iubeste. Daca ai reusit sa faci o femeie din zodia varsatorului sa te iubeasca, atunci fii sigur ca n-ai s-o poti uita niciodata. Culmile senzualitatii ei nu cunosc limite. Iti va oferi placeri nebanuite si apocaliptice. Daca nu este cucerita decat pe jumatate, atunci iti va fi foarte greu sa intelegi cum functioneaza mecanismul lor de declansare a dragostei fizice.

Pesti: O nativa din zodia Pestilor nu este doar senzuala, este din alta lume, este mistica, este nepamanteana. Experientele fizice cu aceste native depasesc orice imaginatie. Sunt senzuale pana la durere. Se misca, soptesc, ating in feluri in care alte native sunt incapabile s-o faca.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.