Zakuska aduce delicatese muzicale, în aer liber

Anul acesta locaţia Zakuska se înnoieşte, adică în locul cortului în care a fost amenajată scena anul trecut, pentru Peninsula 2008 am pregătit o scenă în aer liber. Nu vă faceţi griji, nu veţi sta nicio secundă sub soarele dogoritor, deoarece locaţia aleasă de noi pentru Zakuska, este la umbră, pe malul Mureşului.
Am fost nevoiţi să schimbăm look-ul scenei deoarece nu există cort destul de mare unde să încapă fanii care vor veni pentru concertele celor de la Balkan Fanatik sau pentru petrecerea pe care au pregătit-o cei de la Tündérground, care revin în faţa publicului cu materiale noi.
În plus, e mai plăcut să leneveşti în iarbă pe muzica lui Harry Tavitian şi Cserey Csaba sau pe versurile puse pe muzică de Ţapinarii sau Slip. Şi după relaxare, vin formaţiile pentru care vă veţi ridica la dans cu siguranţă, gen Ajde Braco, Trenul de Noapte sau Butterflies in my Stomach, ca să nu mai vorbim de petrecerile în aer liber pe care vi le-am pregătit, printre altele, cu DJ Vasile.
Un lucru e cert: şi anul acesta Zakuska va fi locul unde se vor întâlni cei mai pretenţioşi muzicomani cu artiştii care compun şi cântă de dragul muzicii, de dragul fanilor. Ei sunt : http://www.peninsula.ro/program/stage_zakuska/

Citeste si:  Concert Baba Zula la Dracula Film: Horror and Fantasy Festival

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.