fbpx

Yard Sale Serendipity – Editia de aprilie

Yard Sale devine o traditie!
Duminic?, 14 aprilie 2013, 10:00-18:30, la Ceainaria Serendipity Tea (langa Gradina Icoanei) punem pe picioare editia de aprilie care se anunta la fel de plina de oameni frumosi, haine dichisite, ceai aromat si buna dispozitie. Vino sa cumperi la preturi mici comori de care altii s-au plictisit, nu le mai vin, plac sau, pur ?i simplu, pentru care nu mai au loc.

Ne strangem pentru a treia oara – haine, pantofi, viniluri, obiecte decorative, carti, ilustrate plus mult ceai ?i multa scotoceala în cautare de comori demult uitate prin dulapurile altora. Toate gata pentru a fi purtate!

Citeste si:  Cele mai frumoase mesaje pentru Craciun

Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricarei societati consumeriste. Faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor de care te-ai plictisit, dar nu vrei sa le arunci.

Astfel, Yard Sale Serendipity in duminica din 14 aprilie 2013, de la 10:00 la 18:30, va asteapta sa scotociti in alte 15 dulapuri, cufere, valize pline de minuni care-si asteapta noi proprietari care sa le primeasca in viata lor cu bucurie.

Intr-o lume in care colectiile se schimba de cel putin doua ori pe an, in care dulapurile, debaralele si umerasele noastre gem de haine, mici obiecte decorative, bijuterii si reviste pe care nu le-am mai atins de cateva luni, poate ani, insa nu le aruncam la gunoi, hai sa le repunem in circulatie. Sunt doar lucruri care trebuie sa reintre in circuit, sa fie purtate, sa se bucure cineva de ele, sa fie admirate, sa capete un sens.

Citeste si:  Macedonia, Tara lacurilor si a muntilor

La intrare participantii cumpara cu doar 7 lei o cana de ceai aromat si primesc cadou un loc la extragerea pentru o portie de doua persoane de Fondue de Ciocolata la Serendipity!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de Yard Sale – REUSE, RECYCLE! si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de mici evenimente lunare.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.