fbpx

YARD SALE de iunie la Dianei 4

Yard Sale editia 5! Am crescut atat de mari, incat ne mutam intr-un spatiu pe masura – Dianei 4.

Duminica, 23 iunie 2013, 10:30-19:00, ne adunam la Dianei 4 (zona Piata Rosetti) pentru editia de iunie. Pe terasa mare, sub umbrele vino la o bere si la scotoceala. Sa cumperi la preturi mici comori de care altii s-au plictisit, nu le mai vin, plac sau, pur ?i simplu, pentru care nu mai au loc.

Citeste si:  Manager de proiect eficient

Pentru a cincea oara tot soiul de haine, pantofi, viniluri, obiecte decorative, carti, ilustrate isi cauta stapani noi care sa le poarte, redefineasca, recicleze, refoloseasca.

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oric?rei societati consumeriste, faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor de care te-ai plictisit, dar nu vrei sa le arunci. La finalul fiecarei editii participantii doneaza o parte din hainele ramase nevandute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Dianei 4 in duminica din 23 iunie 2013, de la 10:30 la 19:00, va asteapta sa scotociti în mult mai multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni.

Intrare libera!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de „Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de mici evenimente lunare.

Citeste si:  Piata de Craciun de la Viena
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.