Workshopuri pilot, gratuite, de Make-up si PR

In decembrie, Universul DallesGO organizeaza, in premiera, workshopuri pilot, gratuite, in Bucuresti Mall.

Make-up – 16 decembrie; orele 16:00-19:00
PR – 17 decembrie; orele 16:00-19:00

In plina desfasurare a celei de-a treia editii, cursurile Universul DallesGO pregatesc un proiect teaser in Bucuresti Mall – workshopuri pilot gratuite de Make-up si PR, lansand o invitatie pentru toti cei care isi doresc sa cunoasca in detaliu culisele proiectului si profesorii de top implicati.

Proiectul cultural care aduce metode contemporane in zona cursurilor profesionale se dovedeste inca o data a fi unul de succes, cu peste 100 de participanti in cadrul celei de-a treia editii organizate. Fiecare sesiune de inscrieri valideaza calitatea programului, initiativa Universul DallesGO fiind una dintre cele mai ambitioase din zona educatiei alternative.

Cursurile cu personalitate si caracter interactiv de la Universul DallesGO au impact asupra dezvoltarii personale si profesionale a cursantilor fiind organizate din convingerea ca pasiunile sunt combustibilul de care avem nevoie zilnic pentru a ne echilibra viata si ca, deseori, acestea se pot transforma intr-o profesie care sa ne aduca satisfactii constant.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 7-13 septembrie

Sezon cu sezon, cursurile after work de Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Fotografie, Home Improvement & Do It Yourself, Design Interior si PR capteaza interesul persoanelor creative si dinamice care doresc sa-si dezvolte hobby-urile sau sa urmareasca noi mize profesionale.

Workshopurile pilot organizate in Bucuresti Mall ofera oportunitatea de a descoperi abordarea inedita a proiectului Universul DallesGO si metoda de lucru a profesorilor.

Workshopul de Make-up este prezentat de Alina Brailescu, un nume important in domeniul fashion, fiind make-up artistul preferat al designerilor romani. Alina este o prezenta constanta si apreciata la cele mai importante festivaluri de moda din Romania. Astfel, a realizat machiajul la evenimente de moda ca Avanpremiere, Festivalul de Moda Pasarela, Festivalul de Moda Cluj, Best NewComers, Next Generation Models, Soirées de la Mode, show-uri L’Oreal, evenimente fashion din Plaza Romania si Bucuresti Mall. Alina Brailescu va sustine o demonstratie live de machiaj special pentru seara de Revelion, folosind doua modele profesioniste. Produsele Melkior, partenerul oficial al cursurilor, sunt cele utilizate pentru realizarea machiajul sofisticat.

Citeste si:  FRANTURI DE RUGACIUNI - Expozitie multimedia

Workshopul de PR este sustinut de Raluca Antonescu, profesionist cu o experienta de peste zece ani in consultanta. Dupa ce a lucrat cu succes intr-o firma de PR pentru companii de FMCG si cu profil financiar, a decis sa porneasca pe cont propriu si a fondat propria firma de relatii publice, dedicata in special clientilor din domeniile design, arhitectura si constructii. De cativa ani si-a castigat reputatia ca fiind unul dintre promotorii arhitectilor pe care ii aduce in atentia publicului prin proiecte speciale memorabile. Workshopul Ralucai este unul foarte articulat, ce urmareste sa livreaze multe informatii practice despre provocarile noilor canale de comunicare si despre eficienta instrumentelor de comunicare care stau la dispozitia unui practician in PR. Pe parcursul celor trei ore, Raluca va vorbi despre rolul PR-ului in managementul de reputatie si despre nevoia acestui domeniu de a tine pasul cu ideile inovatoare generate de tehnologie, aratand in aceeasi masura respect pentru regulile de bun simt ale comunicarii.

Citeste si:  Radu Afrim: Nominalizarile la Uniter dau vizibilitate piesei "Omul perna" si mesajelor sale

“Pentru ca ne plac surprizele și luna decembrie este cel mai potrivit moment pentru vestile bune, vrem sa oferim mai multor oameni ocazia de a ne cunoaste initiativele si de a intra in contact cu experienta alternativa de invatare promovata in cadrul cursurilor Universul DallesGO. In urma colaborarii cu partenerii nostri de la Bucuresti Mall, propunem formatul workshopuri pilot de Make-up si PR, la care accesul este gratuit.“ a declarat Cristian Banica, managerul proiectului.

Accesul la workshopurile pilot din Bucuresti Mall se face prin invitatie. Aceasta se ridica de la Infodesk dupa completarea formularului de inscriere. Workshopurile pilot sunt gratuite, dureaza trei ore si mijlocesc intalnirea cu profesorii de la Universul DallesGO, dezbatand teme de actualitate pentru fiecare dintre domeniile studiate.

Daca doriti informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.