Week-end de nunti

A plout cu verighete in acest sfarsit de saptamana. Am avut nunti cu diverse VIP-uri, de diverse categorii profesionale.

Astfel, Andreea Banica s-a casatorit civil cu impresarul ei, Lucian. Cantareata a hotarat insa sa-si pastreze numele. A fost prezenta fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, cu iubitul ei Giovanni Francesco. Petrecerea a avut loc in noua lor casa din zona Cernica. Cununia religioasa va avea loc saptamana viitoare.

Citeste si:  Sacrificiile "imparatului"

Fotbalistul Vlad Munteanu s-a cununat si el civil cu Andreea Oroz. Aici a fost prezenta fiica cea mica a presedintelui, la bratului lui Andrei Hrebengiuc. Cununia religioasa s-a desfasurat la biserica Domnita Balasa, iar petrecerea a avut loc la Palatul Snagov.

Dupa ce a pierdut competitia pentru primaria Capitalei, Vasile Blaga a avut si un motiv de bucurie: fiica sa, Agathe, s-a casatorit cu Ionut Radeanu la Biserica Sf. Elefterie. Nuntasii au sarbatorit la restaurantul Palatului Stierbei din Baneasa.

Citeste si:  Zodiile si bautura

Daciana Sarbu si Victor Ponta au celebrat doua lucruri importante in aceeasi zi: mai intai au botezat-o pe micuta lor, Irina Octavia, apoi, in fata aceluiasi preot, au spus „da”. Petrecerea a avut loc la hotelul Rin. Printre invitati: seful SRI, George Maior, Ion Iliescu, Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, deputatul Nicolae Banicioiu.

Citeste si:  Suport Woodoo - pentru bucatarii excelente

De o nunta atipica a avut parte Mihai Margineanu. El s-a cununat civil cu mama copilului sau vineri, iar sambata a avut loc cununia religioasa pe plaja din Vama Veche. Andreea, mireasa, nu a stiut decat ca se vor casatori civil intrucat Margineanu a tinut ca totul sa fie o surpriza, pregatind nunta in cel mai mare secret impreuna cu cateva prietene.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.