Vino la shopping on-line pe www.melimelo.ro!

Produse Meli Melo – Paris mai aproape de tine … doar la un click distanţă !

Din 20 februarie, Meli Melo Paris îţi dă întâlnire on-line, prin lansarea magazinului virtual www.melimelo.ro .

Acum ai toate motivele să te bucuri de cele mai noi colecţii de bijuterii şi accesorii fantezie, de promoţiile şi ofertele pregătite de Meli Melo Paris, pentru că … sunt doar la un click distanţă.

Te aşteptăm în magazinul on-line să te răsfeţi cu o gamă variată de produse, modele şi culori. Alege din peste 500 de modele si culori:
– bijuterii fantezie – cercei, coliere, brăţări, inele, bijuterii mobil, broÅŸe, bijuterii geantă;
– accesorii păr – cleÅŸti, clame, agrafe, bentiÅ£e, elastice, piepteni, ace de coc;
– bijuterii din argint – coliere, pandative, cercei, brăţări, inele, broÅŸe;
– bijuterii placate cu aur – cercei, coliere, pandative, broÅŸe, brăţări, inele;
– accesorii damă diverse – genÅ£i, eÅŸarfe, curele, pălării, ÅŸepci, ochelari de soare.

Citeste si:  Style Up - Believe in Fashion la Plaza Romania

Acum poÅ£i să te dedici liniÅŸtită pasiunii tale de o viaţă, shoppingul pentru că nu mai există timp ÅŸi distanÅ£e prea mari: oriunde te-ai afla – în maÅŸină, la birou, la o cafea cu prietenele intri pe site, iti alegi articolele pe care Å£i le doreÅŸti, le adaugi în coÅŸul de cumpărături … ÅŸi le primeÅŸti acasă. Nu îţi rămâne decât să comanzi ÅŸi să te bucuri de cele mai noi colecÅ£ii.

Citeste si:  Huidu si amenda

Mai mult decât un sistem de cumpărare on-line, www.melimelo.ro îţi oferă posibilitatea să le arăţi prietenelor produsele care îţi plac, chiar şi atunci când timpul nu vă permite să vă întâlniţi la tradiţionalele şedinţe de shopping.

Magazinul on-line are o interfaţă prietenoasă şi în plus, ai avantajul de a te abona uşor pentru a primi prin email ultimele ştiri despre tendinţele modei franţuzeşti. Fii prima care experimentează on-line senzualitatea bijuteriilor şi accesoriilor fantezie.

Citeste si:  In cinema din 17 ianuarie: AMERICAN HUSTLE - TEAPA IN STIL AMERICAN (2014)

Laitmotivul colecÅ£iei Meli Melo-Paris de primăvară-vară 2008 îl reprezintă energia feminităţii, senzualitatea unei palete cromatice plină de viaţă, inedită, avangardistă, modernă ÅŸi cu inflexiuni din stilul disco al anilor ’70.

O dinamică debordantă printr-o geometrie perfectă sau cu forme neregulate, în combinaţii coloristice contrastante, temperate de tonuri neutre.Bijuteriile şi accesoriile fantezie din noul sezon vă invită să ieşiţi din anonimat, să vă jucaţi şi să purtaţi ceea ce vă inspiră o anumită stare sau ţinută.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.