Victoria Beckham, inrudita cu Karl Marx

Cântăreaţa Victoria Bechkam este descendenta unui comunist german, apropiat al lui Karl Marx, care a trăit în secolul al XIX-lea, potrivit unui istoric german, citat de Reuters.

Beckham, născută Victoria Adams, soţia fotbalistului David Beckham, este stră-stră-stră-strănepoata artistului revoluţionar Carl Heirich Pfaender, a spus Hans Mueller, un istoric din oraşul Heilbronn.

Mueller a declarat pentru agenţia de presă ddp că a cercetat viaţa lui Pfaender, născut, de asemenea la Heilbronn, care a trăit între 1819 şi 1876 şi care a fost unul dintre apropiaţii filosofilor Marx şi Frederich Engels.

Citeste si:  Manager de proiect eficient

Pfaender a luat parte la revoluţia eşuată din 1848 şi a fost obligat să plece la Londra, unde a lucrat ca miniaturist şi ca pictor pentru a se putea întreţine, a adăugat Mueller.

„Nu s-a îmbogăţit din meseria sa”, a spus Mueller. „SoÅ£ia sa a fost îngropată în mormântul unui cerÅŸetor”, potrivit istoricului.

Mueller a spus agenţiei ddp că a fost surprins să descopere legătura dintre pionierul mişcării muncitoreşti şi starul pop şi a luat legătura cu mama acesteia, Jacqueline.

Citeste si:  MTR: Conferintele de la Sosea-Razbunarea lui Monte-Cristo

Mueller a spus că mama Victoriei a confirmat descoperirea sa şi a promis să îi spună şi fiicei sale despre descendenţa familială. Fratele lui Pfaender, Wilhelm a cântat într-un cor activ pe perioada revoluţiei şi a emigrat în America în 1848, unde a devenit administrator de stat în Minesotta, potrivit lui Mueller.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.