Vesti bune si Vesti proaste!

Cu ce sa incepem? Cu vestea proasta si anume ca o parte din modelele din colectia de primavara-vara s-au terminat si nici nu se vor mai suplimenta si vestea buna este ca apar alte modele noi, pline de magie si la preturi fara concurenta si avem din nou pentru voi o PROMOTIE! Ura!

La comenzile efectuate intre 19-06-2009 si 22-06-2009 o sa primiti cadouri in felul urmator: Comenzile pina in 190 lei o sa primeasca un Cadou Fantezie si comenzile peste 190 lei o sa primeasca cadou un voucher de 30 ron pe mail dupa livrarea comenzii. Dar…….nu lipseste nici Happy Hours dar de data asta e unul mai special, in noaptea de simbata spre duminca de la ora 00-04 dimineata la aceste comenzi o sa aveti parte de alte surprize. Ce surprize? Este secret dar stiti ca Tara nu v-a dezamagit niciodata si nu o va face nici de data asta.

Citeste si:  Mirodenii si existentialism de manual

Nu uitati nici de reducerea de 25% deja operata pe site si astfel aveti parte de mai mult rafinament la preturi foarte mici. Rubrica Oulet va asteapta si ea cu noi modele si nu uitati sa scrieti pe www.tarafashionblog.ro si puteti cistiga vouchere cadou. Va asteptam cu drag si la magazinele noastre din B-dul Iuliu Maniu nr.7, sector 6, incinta Apaca.

Citeste si:  Hainele vorbesc in afaceri

Spor la cumparaturi istete si ieftine


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.