Vanzari promotionale la Zasha

In limita stocului disponibil, in perioada 25 iulie-15 august poti achizitiona produsele ZASHA la un pret cu 30% mai mic!

ZASHA STORE: Bucuresti, str. Nicolae Golescu nr. 20 (in spatele Ateneului Roman) tel. 3195067
LUNI-VINERI: 11,00 – 21,00
SAMBATA: 11,00 – 18,00

Zasha este un brand creat in 2004 de Adelina Ivan si Antonela Badita, absolvente ale Academiei de Arta din Bucuresti, Facultatea de Design. Zasha a prezentat la Iasi Fashion Week in 2005 colectia „Sunday Monday” iar in 2007 colectia „Search and Destroy Liza”; la Bucuresti in 2005 colectia „Cool Model”; in Franta, la Academie Anca-Sonia din Grasse in 2006; la Bucuresti, Pasajul Vilacrosse in iunie 2007 in cadrul evenimentului „Event Plus”; la Bucuresti in cadrul „Avanpremiere” in februarie 2008 colectia „Urban Mood”, iar in mai, la Iasi RFW, colectia „Nobody’s Perfect.

Citeste si:  Targul de Turism Bucuresti

Creatiile Zasha vizeaza exponentii zonelor urbane, cu o atitudine creativa si un sofisticat simt al umorului. Oamenii care isi creeaza un univers al lor, un stil care scapa definitiilor sunt sursele lor principale de inspiratie. „Lucrurile cu care interactionam astazi se regasesc in creatiile noastre de maine, dar sursele principale sunt cele din zona artelor: literatura, muzica, film”.

Citeste si:  Rila-Iepurila iti da intalnire la KIDEX

Brand-ul Zasha este reprezentat prin magazinul propriu din Bucuresti si in cinci dintre cele mai creative Concept Store-uri ce detin branduri ale designerilor romani: L’Armoire, Idelier, Dada, Ummagumma si Superstar, iar din toamna lui 2008 in doua boutique-uri din New York.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.