fbpx

„VIS” cu Dan Puric

Dupa turnee in 24 de tari din lumea intreaga, „VIS” se intoarce la Bucuresti la Sala Rapsodia, Miercuri, 7 MAI 2008, orele 19:30

Un one man show al unui maestru al pantomimei si al expresivitatii corporale. Totul explodeaza la Dan Puric. Privirea sa, bucuria de a trai, viziunea poetica, talentul sau de actor, de regizor, de coregraf. Creatiile lui constituie chintesenta paradoxurilor si incoerentelor naturii umane.
Intr-o lume ce isi inhiba reactiile emotionale in public sau mimeaza/simuleaza reactii contrare, spectacolul lui Dan Puric a adus emotia proaspata, tulburatoare a artistului care, dezbracat de haina cliseelor textului, ne-a daruit inima lui.

Citeste si:  Editura Polirom ÅŸi IICCR lansează miercuri primul manual de istorie a comunismului din România

Miercuri 7 Mai, comunicarea va fi una speciala, de la inima la inima, de la cortex la cortex.
Construit dintr-o serie de imagini gestuale, dans, expresivitate la maximum, „VIS”-ul are meritul de a surprinde publicul, de a-l incita. Tablourile dansante ale lui Dan Puric se cer descifrate, dincolo de tutela cuvantului. E un risc asumat de creator. Vom intelege mesajulul actorului? Poate, nu de fiecare data. E riscul acestui gen de spectacol, tocmai din cauza ambiguitatii unui asemenea limbaj.

Citeste si:  Ummagumma - haine si fandoseli

www.passe-partoutdp.ro

Sala Rapsodia – Str. Lipscani nr. 53

Relatii si rezervari la tel. 315.89.80 sau 0722.768.648

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.