Unde mergem diseara? 4 octombrie

*** Pana sambata, inclusiv, poti vizita targul Inventika expozitie internationala de inventii, cercetare stiintifica si tehnologii noi. Zeci de inventatori romani si straini isi prezinta cele mai ciudate si mai interesante inventii, printre care si masina care functioneaza cu… aer. Anul acesta, pentru prima data, poti cumpara inventiile romanesti pe care le consideri utile. Ce-ai zice de o sanie care merge si pe astfalt?
Targul se tine la Romexpo, pavilionul 2, si se poate vizita intre orele 10:00 si 18:00. In acelasi timp se desfasoara TIB – targul Tehnic International Bucuresti.

Citeste si:  Nistorescu la a patra despartire

*** De la ora 21:00, in Club A (str, Blanari, nr. 14) incepe Women in space, petrecere dedicata fetelor. Nu trebuie sa lipsesti! Dorintele tale vor fi lege pentru DJ, iar din boxe vei auzi voci feminine. Rezervari la 021.313.55.92.

*** The Upstairs Café (str. Berzei, nr. 20) ti-a pregatit o seara ruseasca, cu vodka din plin si muzica ruseasca originala cantata live de Radu Captari. Upstairs café se deschide de la ora 20:00, iar pentru rezervari poti suna la 0721 013 292.

Citeste si:  Rusia

*** German Fest isi deschide portile in Piata Revolutiei. Intre 4 – 7 octombrie esti invitat sa petreci nemteste la festinul Holsten cu halbele pline, bucate alese si ritmuri vesele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.