Unde mergem diseara? 30 octombrie

Dezvaluie-ti talentul muzical. Mergi diseara la Cafeneaua actorilor de vara (Lac Tineretului) pentru o repriza de Karaoke cu MC Stevie Bass. De la ora 21:30 incepe distractia. Rezervari poti face la 0724.147.432.

O seara zgomotoasa in club Fire, cu Hefe. Hefe este membru al formatiei Coma si responsabil cu muzica punk, alternative, hardcore, ska in Fire. Bring the noise cu Hefe promite sa fie o petrecere la care nu poti sta pe scaun.

Citeste si:  10 semne ca slujba ta e de pastrat

Un nou concert in cadrul festivalului Maraton la Preoteasa. Asta seara e randul lui Alexandru Andries, Nicu Alifantis si Mircea Baniciu sa apara pe scena Casei de cultura Preoteasa. Concertul incepe la 23:00, iar intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Green Hours 22 Jazz Café (Calea Victoriei nr. 120) a pregatit pentru diseara un concert cum rar ai mai vazut. Cei de la Namaste incearca sac ante un tip de jazz care sa poata fi ascultat si inteles de un public larg. Si se pare ca reusesc. Cyril Benhamou (clape si flaut) si Fred Pichot (saxofon si orga electonica) sunt parintii acestui grup de electro – jazz. Un concert de la care nu trebuie sa lipsesti. Fa-ti de pe acum o rezervare la 0788.452.485.

Citeste si:  Adriana Bahmuteanu deschide gradinita

Teatru

Eva Reloaded la Clubul Taranului, ora 20:00

Take, Ianke si Cadir la Teatrul National I. L. Caragiale, ora 19:00

Cum va place la Teatrul Odeon, ora 19:00


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.