Unde mergem diseara? 22 octombrie

*** Dupa un week-end agitat, relaxeaza-te in Upstairs Café (str. Berzei, nr. 20, la mansarda), cu o cafea buna, intr-o atmosfera placuta. Rezervari: 0721.013.292.

*** Terminus Pub & More (Str. G. Enescu, nr. 5) gazduieste diseara concertul de jazz al lui Toni Ceb. Te asteapta o seara placuta, cu muzica buna si o atmosfera pe masura. 0730 222 555

Citeste si:  Moonrise Kingdom: unde s-au dus Ciresarii si Elevul Dima

*** Cui pe cui se scoate, asa ca o petrecere e cea mai buna modalitate de a te relaxa dupa un week-end furtunos. Fire Club (Str. Gabroveni, nr. 12m 021. 312.70.19) si DJ Lambada ti-au pregatit o Seara speciala.

*** Road Life Club (Bd. Ion Mihalache, nr. 23) promite pentru diseara o petrecere cu muzica pe toate gusturile. Deci orice preferinte ai avea esti asteptat sa te distrezi impreuna cu prietenii. Pentru rezervari poti suna la 0730.626.364.

Citeste si:  Marijuana a luat-o razna live la "Happy Hour"

*** Daca te-ai saturat de petreceri, Club A (Str. Blanari, nr. 14) si Asociatia Consumatorilor de Media te invita sa participi la dezbaterea care va incepe la ora 19:00. Evenimentul face parte din campania Bloguri curate si va incerca sa stabileasca ce inseamna, ca blogger, sa furi continut, care sunt limitele preluarii unor informatii pe bloguri, conform prevederilor legale. Printre invitati se numara Cristian Tudor Popescu si 15 din cei mai cunoscuti bloggeri romani.

Citeste si:  Cum sa faci fata colegilor rai de la locul de munca

*** Teatru

O noapte furtunoasa la Casa de Cultura a Studentilor, ora 20:00

T ai a t ! la Teatrul Luni de la Green Hours, ora 20:00


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.