Un nou ajutor in bucatarie: hota multimedia

Sa stai in picioare langa aragaz, mestecand continuu intr-o oala cu mancare nu e amuzant si nici pe departe palpitant, mai ales cand ti-ai dori sa fii in fata calculatorului sau a televizorului. La gospodinele tinere, care nu vor sa se rupa de lume atunci cand pasesc in bucatarie s-au gandit cei de la Siemens atunci cand au creat hota multimedia.

O hota normala trebuie sa fie functionala si integrata cat mai discret in spatiul pentru gatit. Trebuie sa absoarba aerul si mirosul. Si atat. Ce poate fi high-tech sau multimedia la o hota? Siemens s-a gandit sa schimbe banalul obiect electrocasnic si sa faca din el un dispozitiv cu functii multiple, care te ajuta sa te informezi si sa te distrezi, atunci cand esti in bucatarie.

Citeste si:  Ateliere de creativitate pentru copii si bunici

Modelul multimedia LC8M950, care a fost realizat pentru a constitui o legatura intre bucatarie si lumea de afara, include un televizor LCD cu diagonala de 17 inch, un DVD player si un CD player. Astfel, nu mai trebuie sa ratezi emisiunea preferata pentru ca ai de gatit si poti sa-ti asculti muzica sau audio-book-urile in bucatarie. Iar daca nu stii cum sa faci supa de galuste iti poti ruga mama sa iti spuna reteta in timp ce o inregistrezi cu ajutorul telefonului. Vei descoperi ca nu mai trebuie sa lasi mancarea pe foc si sa cauti prin casa reteta, pentru ca reteta e chiar langa tine, stocata pe… hota.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 25-31 martie

In plus, hota multimedia permite si alte conexiuni. De exemplu poti conecta la ea un calculator sau o camera video cu ajutorul careia iti poti supraveghea copilul ramas in camera alaturata.

Si asta nu e tot. Atunci cand te uiti la televizor nu ai nevoie de lumina puternica. Poti sa activezi functia SoftLight, care permite folosirea becurilor cu halogen la o intensitate minima, ca lumina de veghe. Cand este nevoie le poti muta din nou pe intensitate maxima. Iar pentru ca ochii tai sa se obisnuiasca treptat cu lumina atunci cand intri in bucatarie, a fost creata functia Dimm ce aprinde becurile treptat.

Citeste si:  Etnomuzicologii intersectate: Franta – Romania

Treapta de functionare Turbo este utila atunci cand vrei sa cureti rapid aerul. Hota trece automat pe o treapta inferioara dupa un anumit timp. De asemenea ea se poate opri automat, fara a fi nevoie sa te intorci in bucatarie ca sa o inchizi.

In plus, hota multimedia este foarte silentioasa, vine impreuna cu o telecomanda pentru televizor, are o capacitate mare de absorbitie, evacuare si circulare a aerului si indicator de curatare sau schimbare a filtrului.

E adevarat insa ca si pretul este pe masura: 10,905 lei pe site-ul Pentruacasa.com


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.