Un look „delicious” la Papucei.ro

Papucei.ro s-a relansat cu un design nou, „catchy”, cu mai multe facilitati pentru vizitatori dar cu aceeasi calitate cu care ne-a obisnuit deja. Conceptul papuceilor online a inceput ca un simplu magazin virtual care, pe parcus, s-a transformat intr-o marca recunoscuta. Si cum si-au ales exact un domeniu caruia femeile cu greu pot sa-i reziste, succesul este garantat.

Citeste si:  Radiohead ignorati de francezi

Modele prezentate au un design indraznet si debordeaza de personalitate. Bineinteles ca si denumirile pantofilor ajuta la dramul de personalitate. Poate preferi o pereche care spune Misterious Girl sau una care spune Treat me nice. Papucei.ro cuprinde cea mai mare colectie online de cizme, pantofi, posete, adidasi si curele din Romania care te vor ajuta sa fi intotdeauna in centrul atentiei.

Citeste si:  MARIA PIPAS – dantele si broderii

Noua colectie Papucei preintampina must-have-urile sezonului Toamna-Iarna si se adreseaza femeilor care doresc mereu sa arate bine. Posetele, ca si pantofii pentru femei sunt de cea mai buna calitate iar transportul este gratuit. Puteti oricand comanda on-line pentru ca Papucei.ro a devenit solutia ideala pentru orice femeie aflata in cautarea unor pantofi care sa impresioneze.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 25 februarie-3 martie

Magazine „Papucei” puteti gasi si in Bistrita in complexul comercial „Winmarkt Magura” la et.1 si in curand la Bacau in „Arena City Mall”.


Click aici pentru galerie foto

Spor la cumparaturi!


2 Comentarii
  1. Ii stiu cam de cand s-au lansat pe net si au avut intotdeauna lucruri de calitate. Am comandat o singura data de la ei, deci pana acum nu m-au dezamagit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.