Turneul mondial Seal se apropie de Romania

Mai sunt doar cateva zile pana cand turneul mondial al lui Seal va ajunge in sfarsit in Romania. Pe 27 noiembrie, artistul britanic va canta la Bucuresti, intr-un spectacol extraordinar.

Dupa un periplu si zeci de concerte in Australia si America de Nord, pe 5 noiembrie, Seal va ajunge in Marea Britanie, unde are programat un spectacol in oraselul-statiune Bournemouth. Va canta apoi in vestul Londrei, la Hammersmith, iar dupa aceea va traversa Canalul Manecii catre Franta, unde va sustine patru concerte. Urmeaza spectacole in Elvetia si Germania, iar apoi Polonia si Ucraina. Dupa ce va canta la Chisinau, Seal va porni spre Bucuresti, unde pe 27 noiembrie ii asteapta la Sala Palatului pe toti iubitorii muzicii pop de calitate.

Citeste si:  Bancuri cu zodii

In actualul turneu, artistul isi promoveaza cel mai recent album, intitulat Soul 2 si lansat in luna noiembrie a anului trecut. Dupa cum o arata si titlul, albumul este unul incarcat de sensibilitate. Contine piese preluate din repertoriul international, pe care Seal le-a interpretat in maniera proprie si le-a insuflat o noua viata. Printre hiturile pe care artistul le va canta si la Bucuresti se numara astfel Wishing on a Star, Lean on Me sau Love Don’t Live Here Anymore, melodii despre care Seal spune ca i-au influentat tineretea si ulterior viziunea asupra modului in care scrie muzica. Acestora li se vor adauga piesele care l-au transformat intr-un artist de prim rang la nivel mondial: Killer, Crazy sau Kiss from a Rose.

Citeste si:  Urmasa lui Vlad Tepes jefuita

Turneul Soul 2 a debutat in aprilie 2012 in Australia, a continuat in iulie si august in Statele Unite ale Americii si Canada, iar acum ajunge in sfarsit si in Romania. De la Bucuresti, artistul va porni inapoi catre vest, avand spectacole programate in Slovacia, Cehia si din nou in Franta si Marea Britanie, unde turneul se va incheia in luna decembrie la Manchester.

Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita hiturilor pe care le-a lansat in cei peste douazeci de ani de cariera si in special pentru piesa Kiss from a Rose, care a figurat pe soundtrack-ul filmului Batman Forever (1995). Cariera lui Seal numara opt albume de studio, vandute in peste douazeci de milioane de exemplare in intreaga lume.

Citeste si:  Experienta de vanzari

Concertul Seal de la Bucuresti este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Biletele se gasesc la vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.

Pentru mai multe informatii despre artist, vizitati www.Seal.com.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.