Tu stii care este numarul tau magic?

Fiecare persoana poate sa-si aproximeze evolutia in plan sentimental / financiar / sau din punct de vedere al carierei facand o analiza asupra datelor generale caracteristice semnului zodiacal sub care s-a nascut, coroborat cu semnificatia numelui si, ceea ce se cunoaste mai putin, cu numarul numelui sau. Fiecare dintre noi avem un numar propriu care ne influenteaza pozitiv sau negativ – soarta. Numerologia este foarte cunoscuta in stiinta Kabbalah care se ocupa cu vibratiile numelor si corespondenta fiecarei litere intr-o cifra anume. Fiecare litera reprezinta o cifra, iar calcularea numarului numelui se face precis, dupa o tehnica dinainte stabilita. Iata ce cifra reprezinta fiecare litera in parte si cum se calculeaza numarul personal al numelui.

1. – A, J, S
2. – B, K, T
3. – C, L, U
4. – D, M, V
5. – E, N, W
6. – F, O, X
7. – G, P, Y
8. – H, Q, Z
9. – I, R

Acum, sa luam un nume la intamplare si sa calculam numarul acestuia:
Serban Irina – 1+5+9+2+1+5+9+9+9+5+1=56, 5+6=11, 1+1=2

Citeste si:  Tortul de nunta: un adevarat spectacol!

Deci, cifra numelui este 2. Fiecare cifra in parte are semnificatii magice, care pot spune multe despre personalitatea fiecaruia. Mai jos, vom interpreta fiecare cifra in parte.

Cifra 1 – Sunt originali, hotarati si au o mare siguranta de sine. Daca cifra numelui tau este 1, atunci te-ai nascut sa fii lider, insa nu iti asumi riscuri si nu te aventurezi in domenii necunosute, pentru ca adori sa detii controlul oricarei situatii. Defecte: intoleranta, lipsa rabdarii.

Cifra 2 – Sunt sociabili, loiali si cooperanÅ£i cu cei din jur. Aceste persoane au inclinatii catre arta si simt nevoia sa se incarce spiritual prin intermediul acesteia. Sunt cam inceti si putin lenesi, astfel incat detesta sa fie persoane grabite sau agitate in jurul lor. Defecte: duplicitate, intoleranta, subiectivitate.

Cifra 3 – Sunt voiosi si plini de vitalitate. Au o capacitate foarte mare de comunicare si un simt incredibil al umorului de care se folosesc adesea pentru a-si atinge scopurile. Stiu, de asemenea, sa isi valorifice creativitatea. Defecte: se plictisesc repede si in majoritatea cazurilor nu duc la capat ceea ce au inceput.

Citeste si:  Formatul CV-ului cronologic

Cifra 4 – Sunt echilibrati si foarte intuitivi. Daca cifra numelui tau este 4, atunci viata ta va fi traita sub semnul logicii, pentru ca nu te aventurezi niciodata intr-o actiune fara sa fii convinsa ca planul tau nu va fi un succes. Devin adesea obsedati de munca. Defecte: pot deveni prizonierii rutinei si rigizi in gandire.

Cifra 5 – Sunt adaptabili si schimbatori. Nu suporta restrictiile si adora sentimentul libertatii. Sunt buni oratori si reprezinta o muza pentru cei din jur, fiind repede indragiti de cei cu care intra in contact. Defecte: se razgandesc foarte usor si isi irosesc aproape intreaga energie in cautarea placerilor fizice.

Cifra 6 – Sunt persoane pline de armonie interioara si foarte afectuoase. Sunt saritoare si isi asuma cu demnitate responsabilitatile. Pentru a se simti bine, au nevoie de o viata de familie armonioasa. Defecte: barfesc mult si le place sa se bage in problemele celorlalti, fiind lipsite de discretie.

Citeste si:  Hai sa sustinem finalizarea proiectului Marie Curie!

Cifra 7 – Sunt egoisti si egocentristi. Nu tin cont de sfaturile nimanui si au impresia ca numai ceea ce gandesc ei, este adevarul absolut. De multe ori, au de pierdut din aceasta cauza, pentru ca aleg calea cea mai dificila de a-si rezolva problemele, numai sa nu urmeze vreun sfat. Au nevoie de intimitate. Defecte: sunt prea visatori si cam ursuzi.

Cifra 8 – Sunt eficienti, indemanati si ambitiosi. Sunt persoane foarte altruiste si mereu se gandesc la cei cu probleme sociale. Isi asuma cateodata prea multe responsabilitati si se frustreaza cand nu pot duce totul la bun sfarsit. Defecte: pot deveni avari si avizi de putere.

Cifra 9 – Sunt foarte toleranti si cu vederi largi, au o fire lor miloasa si sunt altruisti. Din pacate au nevoie mai intotdeauna de incurajare si de sustinerea celor din jur pentru a da randamentul dorit. Adora calatoriile si au nevoie de un spatiu al lor pentru a se retrage si a medita. Defecte: nu sunt deloc practici.


18 Comentarii
 1. @Ionela: mai departe 9 2=11, 1 1=2.
  Deci numarul tau magic este doi.

  Ideea este, dupa ce obtii suma cifrelor corespunzatoare numelui, vei ajunge la un numar format din doua cifre (in cazul Ionelei 92). Apoi aduni aceste doua cifre intre ele (9 @=11) si tot asa pana cand ajungi la un numar format dintr-o singura cifra (1 1=2).

 2. Deci, numerologia este o stiinta a numerelor, este adevarat fiecare poarta o energie, dar nu dupa nume ci dupa daata nasterii, care adunata poate da numere de la 1 la 9, iar numerele de 11 si 22 fiind numere master.
  Numele, este ceea ce Dumnezeu transmite direct mamei, inainte cand aceasta trebuie sa nasca, ma rog sunt multe de discutat, ar trebui sa scriu si eu un articol aici. :))

 3. nu-mi vine sa cred cat de bine se potriveste! mie, cel putin. absolut tot ce spune e adevarat. am cifra 3 si toata descrierea parca e exact a persoanei mele.

 4. nu mi se potriveste deloc ce mia iesit. sunt total opusul descrierii care mia iesit.
  iar pentru denisa:
  \”denisa
  November 10th, 2009 at 9:24pm
  Mie mi-a iesit 0 si nu vad nimic scris la cifra asta.\”
  fata draga nush cum ti-a iesit tie 0 k oricum le-ai aduna numerele de la 1 la 9 nare cum sati iasa 0. imprumuta de la cineva un manual de clasa-n-tai si reinvata sa aduni k nu e greu, iar daca nu functioneaza cu bibilica aiti un calculator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.