Trupa Kiss, nemultumita ca nu este primita in Rock and Roll Hall of Fame

Membrii trupei rock Kiss sunt nemulţumiţi că nu au fost nominalizaţi, nici anul acesta, pentru intrarea în Rock and Roll Hall of Fame, unde au avut acces, în schimb, formaţii disco, folk sau rap, informează Reuters.

„ÃŽn Rock and Roll Hall of Fame au intrat trupe disco, folk sau rap, însă nu ÅŸi trupa Kiss. Cred că avem mai multe discuri de aur în SUA decât orice altă trupă, dar nu mai contează acum”, a declarat liderul trupei Kiss, Gene Simmons, la o conferinţă Billboard Touring.

Citeste si:  15 proiecte din Bucuresti vor strange bani la cel mai mare pranz din Romania

Pentru a fi nominalizată la intrarea în Rock and Roll Hall of Fame, o trupă trebuie să aibă cel puţin 25 de ani de activitate. Deşi a lansat primul album în 1974 şi îndeplineşte condiţia pentru a fi nominalizată, Kiss nu se numără printre cele nouă nume de pe lista de anul acesta. Printre nominalizaţi se numără trupa Metallica, chitaristul Jeff Beck, trupa rap Run-DMC, cântăreţul de muzică soul Bobby Womack şi trupa disco şi R&B Chic.

Citeste si:  Cadouri pentru ea

Lista celor cinci finalişti, care vor primi, în 2009, un loc în muzeul Rock and Roll Hall of Fame, va fi anunţată în ianuarie, iar ceremonia de premiere va avea loc la Cleveland, pe 4 aprilie.

Fundaţia Rock and Roll Hall of Fame a fost înfiinţată pe 20 aprilie 1983, iar primii artişti incluşi în muzeul celebrităţilor muzicii, în 1986, au fost Chuck Berry, James Brown, Ray Charles, Sam Cooke, Fats Domino, The Everly Brothers, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, Little Richard şi Elvis Presley.

Citeste si:  Peisajele credintei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.