fbpx

TinaR – Plata la livrare!

Incepand din 17 Ianuarie 2008, magazinul online TinaR pune la dispozitie o noua metoda de plata: Plata la livrare.

Pana de curand, www.etinar.ro accepta atat plata prin card, care oferea clientelor magazinelor TinaR avantajul de a plati produsele dorite stand relaxata acasa, in fata calculatorului cat si plata in avans, care asigura confortul cumparatoarelor si oferea siguranta finalizarii unei comenzi chiar si in cazul in care nu erau detinatoarele unui card de credit sau debit.

Citeste si:  Ionut Dolanescu trece la verzi

Noua modalitate de plata, Plata la livrare ofera insumarea avantajelor expuse mai sus. Astefel, clientele se pot bucura de hainutele TinaR stand relaxate in caldura caminului si asteptand curierul.

Cum functioneaza acest serviciu?
Accesati http://www.etinar.ro/, alegeti produsele dorite, adaugati-le in cosul de cumparaturi iar in momentul finalizarii comenzii selectti optiunea „Plata la livrare”. In maxim 72 de ore curierul va sosi cu pachetul mult asteptat iar contravaloarea facturii proforme primite prin e-mail se va achita pe loc, fara costuri suplimentare.

Pentru orice probleme sau nelamuriri aveti la dispozitie serviciul de Asistenta Cliente (tel: 021.231.49.56; e-mail: office@etinar.ro) sau operatorul de Live Help, disponibil in magazinul virtual.

Cumparaturi placute!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.