fbpx

Teo vrea la Bellu

Nu stiu ce se intampla cu vedetele de pe la noi, dar iata ca sunt din ce in ce mai patrunse de sentimentul efemerului pe lumea asta. Din ce in ce mai des, ele sunt cuprinse de sentimente sumbre, incep sa-si puna intrebari existentiale, incep sa se preocupe de lumea de dincolo.

Daca saptamana trecuta Prigoana si-a facut parastas, Teo isi exprima saptamana aceasta in „Cancan” dorinta de a beneficia de un loc de veci intr-o zona mai de fite, cum ar fi cimitirul Bellu.

Citeste si:  Exercitii de "fortifiere" a creierului

Se pare ca in Bucuresti exista o penurie nu numai la locuintele de acum, ci si la cele de veci. Cererea este foarte mare, probabil s-o face si un pic de specula, poate au aparut si niste baroni ai cimiterelor, care supraliciteaza pretul, in fine, cert e ca Teo vrea un mormant intr-o zona centrala, nu de alta, dar isi doreste ca nepotilor sa nu le fie greu s-o viziteze. Poate cine stie, ii vor inalta si un mausoleu. Daca tot vom avea catedrala neamului, n-ar strica si un al doilea Taj Mahal in lumea asta.

Citeste si:  Team building

Insa, chiar si in cadrul cimitirului Bellu, exista zone preferate, ravnite de toata lumea. De pilda, lui Teo i-ar placea sa fie colega de alee cu Eminescu sau Brancusi. Pentru asta ar fi in stare sa se apuce de scris sau de sculptat.

Le amintim atat lui Teo, cat si celor de la „Cancan” ca mormantul lui Brancusi se afla in cimitirul Montparnasse din Paris. Si credem ca francezii se vor lasa mai greu convinsi de talentele lui Teo.

Citeste si:  Job in strainatate
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.