Teo nu-i primeste pe disperati

Emisiunea prezentata de Teo la postul Prima Tv, numita „Momentul adevarului” a starnit controverse in mediile de teviziune din toate tarile in care este difuzata.

Teo Trandafir sustine insa ca cei care participa sunt supusi unei evaluari drastice din punct de vedere social si psihologic.

La castinguri, cei care urmeaza sa ia loc in fata detectorului de minciuni pentru a-si expune cele mai ascunse secrete sunt alesi de catre psihologi bine pregatiti. Producatorii sustin ca cei care au mari probleme de ordin financiar sunt respinsi din start. Pentru ca tocmai datorita disperarii, ei ar putea raspunde sincer la cele mai scandaloase intrebari, fara sa aiba grija sa-si menajeze reputatia sau sentimentele celor din jur.

Citeste si:  Femeia interzisa

Reprezentantul casei de productie a declarat ca participantii trebuie sa aiba si un alt fel de motivatie, pe langa cea financiara.

Cam care ar putea sa fie aceasta, nu ne putem imagina. Sa te supui de la bun inceput unui astfel de supliciu, sa-ti dezvalui intimitatea in fata tarii intregi, astea nu sunt deja semne de disperare? Sau psihologii din platou nu sunt chiar atat de bine-pregatiti si si-au pierdut cumva etica pe drum?

Citeste si:  Provocari de Anul Sobolanului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.