Telenovela Britney continua

Un weekend deloc linistit pentru o eterna adolescenta scapata in vacanta la Girls Gone Wild, chiar daca are doi copii la activ.
Totul a inceput cu faptul ca vila in care locuieste a fost sparta. Vineri dimineata, cantareata si-a zis ca nu mai are ce pune pe ea (pe ea, nu in ea, da?) si s-a hotarat sa faca o sedinta intensiva de shopping. Fostul sau prieten, producatorul JR Rotem, a insotit-o. La cateva momente dupa ce a parasit resedinta din Malibu, masina sa a suferit un dus cu cafea. S-au mai vazut si chestii mai ciudate.

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 11-13 iulie

De suparare, s-a refugiat intr-un hotel de cinci stele din Beverly Hills pentru vreo cateva ore. Cand s-a intors acasa, a descoperit spargerea si a chemat politia. Intre timp, si-a lovit masina proaspat „aromatizata” cu cafea.

Sambata a facut cateva pregatiri pentru revederea cu copiii. De fapt, ceva cumparaturi constand in caramele si dovleci de Halloween. La aceasta reuniune, s-au mai infiintat sora si mama, venite din orasul natal al lui Britney. Se pare ca vedeta s-a hotarat sa-i accepte din nou in preajma ei pe membrii familiei, uitand incidentul din iunie, cand si-a palmuit mama si i-a interzis sa se apropie de cei doi nepoti.

Citeste si:  Publicitate gratis

Tot o bila alba primeste pentru cartea Zohar pe care o tinea in mana. Madonna a fost cea care a incercat s-o initieze in misterele cabalei.

Daca saptamana viitoare se calugareste sau o sa pretinda ca a fost rapita de martieni (care i-au luat si mintile cu aceeasi ocazie), sa nu va mirati prea mult.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.