Targ de handmade asezonat cu limonada la PrioriTea

Pentru cei care petrec week-endul 3-4 august in Bucuresti, gradina PrioriTea a pregatit un eveniment in care vor putea admira si achizitiona lucrarile tinerilor artizani romani, in timp ce se racoresc cu o limonada proaspata.

Handmade & Lemonade – The Yard Fair este numele sub care, timp de doua zile, casuta racoroasa a PrioriTea va deveni locul de expunere si vanzare a creatiilor handmade a 15 tineri artisti si artizani romani. Intrarea este libera.

PrioriTea promite un week-end efervescent, cu multe lucrari deosebite, muzica buna si mancare delicioasa si sanatoasa pregatita de Chef Laura.
Va asteptam sa vizitati PrioriTea in acest week-end si sa va bucurati de targ, dar si de gradina racoroasa, savurand ceaiuri reci si limonade delicioase la umbra strugurilor mari ce incep sa se coaca.

Citeste si:  Anna Lesko sarbatoreste ziua nationala a Romaniei!

Iar pentru ca este week-end, oaspetii se vor putea bucura de meniul special italienesc dedicat acestui sfarsit de saptamana dar si de ofertele obisnuite ale PrioriTea, precum brunch-ul in sistem all you can eat la doar 55 Ron sau meniurile de mic dejun disponibile pe intreaga durata a zilei la doar 39 Ron/2 persoane.

Citeste si:  Parada de trasuri, masini de epoca si 200 de artisti la evenimentul "PROMENADA OPEREI", editia 2013

***
Despre PrioriTea
Un loc dedicat oamenilor pasionati de frumos si care stiu sa aprecieze muzica buna si mancarea delicioasa si rafinata in acelasi timp, PrioriTea a fost deschis la finalul lunii iunie 2013 in Bucuresti de un grup de tineri entuziasti.

Ce diferentiaza PrioriTea? Poate felurile numeroase de limonade disponibile sau faptul ca poti servi micul dejun la orice ora din zi sau seara, poate specialitatile culinare deosebite pe care nu te-ai astepta sa le gasesti intr-o gradina atat de intima sau poate evenimentele culinare deosebite organizate. Fiecare vizitator a gasit alte motive, dar ne bucura ca au revenit pentru si in alte seri sau zile alaturi de noi, la PrioriTea.

Citeste si:  Relatiile amoroase la locul de munca

Va asteptam in vizita pe str. Romulus nr. 41 in fiecare zi intre orele 10 si 22.
Rezervari la 0751.409.485, 031. 421.00.76 sau la rezervari@prioritea.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.