TINA R – in sfarsit online!

Atunci cand moda este o eterna pendulare intre catwalk si strada, nu poti evita forta tendintelor. E inevitabil sa nu iti doresti acele obiecte desemnate „must have” de catre un stilist sau o revista de moda. Iar ceea ce vezi pe strada te va incita si mai mult sa cauti intr-un magazin chic.

Obiectul pasiunii tale de fashionista poate fi chiar in unul din magazinele TinaR, inainte ca acesta sa devina un „must have”. Si asta pentru ca numele TinaR este legat de promisiunea de a oferi femeilor exact ceea ce viseaza, sub forma unor colectii actuale, originale si mereu spectaculoase.

Citeste si:  Ostrov - manual de religie frumos ilustrat

Brandul TinaR este mereu preocupat de a fi in pas cu tendintele de peste hotare, cat si cu cele pur autohtone, cu nevoile fiecarei cumparatoare si cu cerintele pietei. Colectiile TinaR toamna-iarna 2007 sunt acum disponibile pe TinaR.ro , un magazin online cu un design placut si foarte practic pentru o femeie sigura pe preferintele sale.

Intra in universul virtual TinaR , unde ai posibilitatea sa comanzi produsele avangardiste ale brandului fara sa te deplasezi in magazine. Alaturi de cele mai frumoase hainute semnate TinaR, aici gasesti un blog special, unde vei afla totul despre brand, campania Vedeta TinaR si noile trenduri universale.

Citeste si:  Palatul din Brunei: 1888 de camere ca-n 1001 de nopti

TinaR este pe piata romaneasca de 13 ani, in principal pentru ca a stiut sa isi diversifice creatiile in functie de stilul de viata si gusturile speciale ale clientelei. Astfel, exista trei linii de baza TinaR: Office, Basic si Sport.

TinaR Office: este esenta unui design universal, feminin, punctat de elemente creative. Se adreseaza unei femei active, cu preocupari eclectice, care evolueaza plina de siguranta intr-o lume cosmopolita cu o imagine impecabila.

TinaR Basic: se dezvolta in jurul unui filon urban, cu elemente de clasic pigmentate de accente chic, pline de imaginatie, reflexie a ultimelor trenduri de design, texturi si accesorii. Se adreseaza persoanelor ancorate in contemporanul practic, care apreciaza ingeniozitatea, vestibilitatea, aspectul confortabil si calitatea.

Citeste si:  Tunisia - Excursie in Desertul Sahara

TinaR Sport: contine elemente pline de culoare, dinamism si extravaganta, pentru persoanele efervescente, optimiste, care aprecieaza libera desfasurare a gindului si libertate de miscare.

Cele trei linii ale colectiei TinaR reprezinta exact vestimentatia de care o devoratoare de tendinte depinde pentru a-si completa garderoba.

Si la sfarsit un mic „tip”, asa ca intre fete: au promotii fenomenale! Grabeste-te sa prinzi cate ceva si pentru garderoba ta!


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.