Suport Woodoo – pentru bucatarii excelente

Prima data cand am auzit de acest produs, ne gandeam automat aproape cu totii la ceva rautacios si legat de razbunare, insa nu este absolut nimic supranatural legat de acesta. De fapt, este probabil cel mai bizar rasfat de bucatarie conceput de om. Presa chiar scria „are sanse potentiale de a deveni antichitatea viitorului”. Creat de designerul italian Raffaele Iannello si decorat cu 5 cutite elegante din otel, rezultatul de fata a devenit o provocare vizuala a decoratiunii interioare.

Folosire

* Cand suportul Voodoo a fost importat de americani, acestia au schimbat numele in „The Ex”, adica „fostul prieten”, insa consideram ca acesta a fost un gest fara bun simt si fara personalitate. Insa sunt sigura ca la acesta va aparea ca raspuns in curand si varianta feminina cu dotari fizice… dupa parerea mea, nu are rost toate hartuiala. Adica nu are sens!! Va rugam, incercati sa va bucurati de ingeniozitatea designului si lasati gandurile rele.
* cutitele sunt stabilizate prin magneti si fiecare are un toc de protectie.
* curatarea si spalarea se pot face in mod obisnuit.
* fiti intoteauna precauti in timpul folosirii cutitelor si nu le lasati la indemana copiilor.

Citeste si:  Criticul si scriitorul Matei Calinescu s-a stins din viata

Proprietati

* lama cutitelor sunt din otel Molybdenum si Vanadium. Cutitele din acest material sunt mult mai ascutite si rezistente la rugina si „timp” decat cele din otel 18/8.
* kitul contine: suportul de baza, 5 cutite elegante si de calitate, 5 tocuri de protectie.
* dimensiuni:
* suport: aprox. 25.5cm (Dia.) x 38.5cm (inaltime).
* cutite: 33 cm, 33 cm, 33 cm, 24 cm, 20 cm.
* culori disponibile: rosu, negru si crom.

Citeste si:  Jerry Lewis va primi, in sfarsit, un Oscar, insa nu pentru meritele în cinematografie

Suportul il puteti gasi la pretul de 405 RON (pachet intreg cu stand si cele 5 cutite) pe site-ul celor de Smuff.ro.

Atentie! Conform Legii Romane, cutitele apartin categoriei armelor si obiectelor periculoase. Astfel, vanzarea lor catre minori este interzisa. In cazul in care nu aveti 18 ani impliniti, ne rezervam dreptul de a refuza comanda. Totodata, cand consideram necesar, va vom cere o dovada a varstei. Multumim pentru intelegere.

Citeste si:  Bucate incercate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.