Summer Sales Brize la NO NAME-ATHENS

NO NAME – Athens, brandul care a adus colcectii in stilul „british-pop-indie” in Romania anunta inceperea perioadei de reduceri pentru colectia de vara 2009. In magazinul din Liberty Center, etajul 1, se gasesc articole vestimentare atat pentru barbati cat si pentru femei cu discounturi intre 25% si 50%.

NO NAME – Athens anunta perioada de reduceri, denumita Summer-Sales-Brize care va dupa pana in septembrie. Summer-Sales-Brize, aduce in fata amatorilor de shopping din Bucuresti, intre 300-400 de modele create in Italia si Atena, cu atentia deja consacrata pentru croieli, materiale si culori.

Citeste si:  Specialitati scotiene: fantome si monstri

Culorile NO NAME – Athens de vara aceasta: pasteluri calde, galben pai, bleu ciel, lila, gri deschis, vernil, rose si alb pur sunt culori care nu trebuie sa lipseasca din garderoba de vara a celor care vor sa se ascunda de razele arzatoare ale soarelui din aceasta vara.

Toate acestea sunt acum mult mai accesibile. Vacantele tarzii de august si septembrie fie ele la mare sau in orase europene sau mioritice vor fi mai placute in racoroasele rochite sau comozii pantaloni scurti de la NO NAME – Athens. Toate acestea beneficiaza acum de reduceri de pana la jumatate din pret [ -50% ].

In Romania, primul magazin NO NAME – Athens se gaseste in Bucuresti, in centrul comercial Liberty Center, la doar 5 minute de piata Unirii, la primul etaj, langa magazinul Big Star si vis-a-vis de magazinul O’Neill.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.