Starurile pot dauna afacerilor

Iata doua exemple concludente despre cum se poate intampla asa ceva.

Conducerea hotelului Shuters din Santa Monica i-a interzis lui Lindsay sa mai stea vreodata intr-una dintre camerele lor dupa dezastrul pe care aceasta impreuna cu iubitul ei l-au lasat la ultima sedere.
Angajatii spun ca apartamentul in care acestia au stat arata ca o cocina dupa plecarea lor. „locul era plin de mizerie si camerele duhneau a fum de tigara”. Locul a fost mai intai fotografiat inainte ca cineva sa-l curete. Pe langa a face mizerie, cei doi au avut timp sa consume toate bauturile cu care fusese aprovizionat minibarul.

Citeste si:  Tunisia - Informatii generale

Vedetele aduc, se pare, pe langa faima, si pagube unui loc. Proprietarii trebuie sa cantareasca avantajele si pierderile, sa vada ce cantareste mai greu.

Britney Spears, de exemplu, a luat o bricheta din magazinul unei benzinarii fara sa plateasca. Nu este la prima abatere de acest fel. Bricheta nu a fost primul obiect pe care l-a „subtilizat” dintr-un magazin, ci doar ultimul si cel mai putin costisitor. In trecutul ei zbuciumat, au mai fost zvonuri cum ca a furat o peruca si niste haine, dar acum a fost prima oara cand dovezile au fost clare. Camerele de supraveghere au surprins-o intorcandu-se cu fata si spunand „Am furat ceva. Oh, cat sunt de rea!”, insa „gluma” ei nu a fost apreciata si de proprietar, care spera ca, atunci cand Britney va reveni, va aduce si banii pe bricheta. Deocamdata, nu au fost depuse plangeri.

Citeste si:  Relatia mama-fiica

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.