Spykee Spy

Daca vrei un animalut, dar nu ai timp de el poate ar trebui sa te gandesti la unul din metal, care nu cere mancare sau plimbare, nu are nevoie de vaccin, nu face zgomot daca daca-i nu ceri tu, nu face mizerie, dar poate sa iti tina de urat.

Robotelul din imagine se numeste Spykee Spy. Eu il vad un fel de cutu robotizat pentru ca se tine dupa tine prin casa, deplasandu-se pe senile, si e un bun paznic. Spun ca e un bun paznic pentru ca in lipsa ta supravegheaza casa si in caz ca apar probleme te contacteaza oriunde ai fi in lume, ba iti mai trimite si poze cu intrusul.

Citeste si:  Polemica in M. Britanie in urma unor afirmatii rasiste facute de printul Harry

Spykee e dotat cu sensor de miscare, camera, microfon, boxe si se poate conecta wireless la Internet. Si asta nu-i tot. Iti tine companie, te asculta, te filmeaza, iti pune muzica si te ajuta sa comunici cu prietenii prin Skype. A, merge si ca webcam.

Ca orice catel care se respecta, cand se simte vlaguit se duce frumos la locul lui, infige gheruta in priza si mai papa niste curent. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un animal de casa?

Citeste si:  Paradoxurile leadership-ului

Il vei putea gasi din decembrie, pe site-ul Otherlandtoys la aproximativ 290 de euro. Nici nu-i mult daca te gandesti ce stie sa faca.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.