Showul verii “ACCENTI ISI CAUTA IMAGINEA”

In aceasta vara Echipa Accenti da startul unei competitii care urmareste desemnarea uneia dintre concurente ca imagine a brandului. Totul se va desfasura la Antena1 Brasov, unde in fiecare sambata la ora 12.30, puteti urmari aventurile fetelor care au fost selectionate pentru a face parte din acest show.

Imaginea brandului se vrea a fi una versatila, o figura care sa ramana mereu distincta si particulara, feminina si senzuala, indiferent de situatie. Un merit deosebit in producerea intregului show il au baietii de la MKProduction, cei care au surprins pe pelicula intregul concurs.

Citeste si:  Construirea carierei de succes

Surprizele nu lipsesc, Echipa de decizie avand si invitati speciali cum ar fi Adela Diaconu, cunoscut realizator tv, totul pentru a descoperi care dintre concurente este cea mai potrivita conceptului brandului. Tinutele fetelor au fost asigurate de catre Casa de Moda Vietato, Raluca Schneider facand parte si din Echipa de decizie alaturi de Ani Desjardins designer din Canada si Frank Schneider Director Executiv, din Germania.

Citeste si:  Hai hui prin realitatea virtuala

Urmariti competitia si noutatile showului si pe www.my-accenti.com si
www.facebook.com/myaccenti!


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.