fbpx

Seth on Fire

Please select a featured image for your post

Cluburile de motociclisti din Romania sunt mai unite ca oricand si ne demonstreaza asta prin diferitele manifestatii si evenimente care le organizeaza. Unul dintre acestea este si festivalul organizat de catre Seth Riders Club la Cluj-Napoca, care se va desfasura intre 6 si 8 iunie.

In timpul celor 3 zile de camping, mai multi motociclisti isi vor arata priceperea in manuirea unor motociclete cu multi cai-putere. Campingul Eldorado va fi gazda intrunirii find amenajat, dupa spusele organizatoriilor la standarde europene.

Vor fi prezente mai multe formatii care vor sustine diferite recitaluri pe durata celor 3 zile ale evenimentului, acestea find atat din tara cat si straine. Dintre ele amintim pe: Iron Maidnem, Desperado, Trooper si Aia.

Formatia Iron Maidnem s-a format in Ungaria, si are in componenta sa sase membrii: Zoltan Kiss, Zoltan ‘Tofi’, Mihaly Beviz, Bela Boros, Gabor Urban si Aron Hidvegi. Iron Maidnem se bucura de un real succes nu numai in Ungaria, avand concerte in diferite tari ale Uniunii Europene pe tot parcursul anului 2008.

Desperado este, dupa cum scrie pe site-ul organizatorilor intrunirii, singura trupa de country cu succes pe melagurile Romaniei. Membrii trupei sunt: Sandy ‘The Gun’ Deac, Kovacs ‘Indiana Jones’ Laszlo, Vlad ‘P.G.Suckermann’ Spatar, Ovidiu ‘Chico’ Cristian si Ovidiu ‘Zozo’ Horneac.

Formatia Trooper a luat nastere in anul 1995 din pasiunea unor tineri pentru muzica heavy metal. Ei au ajuns intr-un timp foarte scurt de la o mica trupa necunoscuta din Targoviste intr-una care are aproape non-stop concerte in toata tara. Ionuţ Rădulescu (bass, voce), Ionuţ Covalciuc (tobe şi percuţie), Alin Dincă (voce), Laurenţiu Popa (chitară, voce) si Aurelian Dincă (chitară, clape, voce) sunt cei care formeaza Trooper.

O alta trupa de heavy rock, care se afla in plin proces de afirmare, si care va participa la aceasta editie a Seth on Fire este Aia. Cei cinci membrii brasovenii, Levente Hamar, Sile Mihalceanu, Adrian Luca, Iulian Gheorghea Duti si Sebastian Matesan, au pus bazele formatiei in anul 1992. De-a lungul timpului acestia au inceput sa-si creeze o reputatie in muzica heavy metal romanesca.

Citeste si:  Citeste ARTA 007 – colectia adevaratului cinefil!

Alaturi de muzica buna de care se vor bucura, si de spectacolul oferit de motociclistii profesionisti, spectatorii vor putea participa la o serie de concursuri destul de distractive: impins butoaie, tras de sfoara, tricouri ude, baut bere, cel mai frumos motor, cel mai zgomotos motor si cei mai multi pe un singur motor.

Organizatorii au inceput inca din luna ianuarie cu pregatirea campingului, negocierille cu formatiile si multe alte detalii pentru ca aceasta intrunire sa iasa, cum chiar ei ne spun o atmosfera incendiara, diferita de tot ce am mai vazut pana acum in Romania.

Citeste si:  Mamma Mia! Cher si Meryl Streep, aparitii uluitoare

Aceasta intrunire vine alaturi de multe campanii pro motociclism care s-au desfasurat in ultima vreme in Romania. Motociclistii din intreaga tara au organizat fel si fel de intruniri cu scopul de a atrage atentia autoritatilor in vederea luarii unor masuri pentru neglijenta unor automobilisti, sau ‘conservari’ cum ii numesc motociclistii, care nu au nici un fel de grija pentru partenerii lor din trafic pe doua roti.

Motociclistii vor ca autoritatiile romane sa ia exemplul marilor tari europene si sa ii considere adevarati participanti la trafic, si nu doar ‘donatori de organe’ asa cum unii posesori de masini au parerea ca sunt. Aceste intruniri sunt foarte benefice pentru inlaturarea oricaror idei preconcepute despre motociclisti, cum ca ar fi ca sunt rockeri ‘naspalati’ si ‘inculti’ care isi ambaleaza motoarele doar pentru distractie.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.