Seara prieteniei In parc cu Ana Ularu si Istvan Teglas

Ana Ularu si Istvan Teglas ne arata evolutia prieteniei in comedia In parc, vineri 25 iulie, ora 22:00, Godot Cafe-teatru, str. Blanari nr 14, 0736414244.
Printr-o succesiune de 4 scene de un ceas, publicul ia parte la certurile in rime ale Veronicai Micle cu Eminescu, la strategiile de razboi pe care i le propunea Mita Biciclista Regelui Ferdinand, la confesiunile unui criminal fata de fata de la restaurant si problemele actuale cu care se confrunta generatia de azi.

Citeste si:  Macedonia, Tara lacurilor si a muntilor

In teatru, prietenia este o componenta importanta in crearea unei atmosfere propice de lucru, dupa cum marturisesc si protagonistii spectacolului In parc, Ana Ularu si Istvan Teglas.

Ana Ularu: „Niciodata in viata asta nu as fi avut eu sansa sa le joc pe Mita Biciclista si Veronica Micle, daca nu ar fi existat spectacolul In parc. Unul dintre actorii, cat si partenerii mei preferati de scena din toate timpurile este Istvan Teglas, de care ma bucur enorm la fiecare reprezentatie. Ce e cel mai frumos la spectacolul In parc este ca s-a nascut la o masa intre prieteni, la care noi am zis : „Hai sa facem ceva!” si chiar s-a intamplat, iar asta e un lucru rar.”

Citeste si:  Muzee din Europa dedicate sexului

Istvan Teglas: Ana Ularu, pe scena, e partener si partenera in aceeasi masura, se bucura de toate calitatile unei femei si in acelasi timp emana o siguranta si o incredere mai mare decat mine. Este actrita pe care tu ca partener poti sa te bazezi in orice situatie. Pe mine prezenta ei ma ridica de fiecare data, indiferent de regizor, piesa sau spectacol.”

Citeste si:  Moda adecvata fiecarei zodii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.