Scrisorile bomba

Azi cei de la „The Sun” au publicat scrisorile pe care sotul lui Amy Winehouse le trimitea unei detinute dintr-o alta inchisoare. Nu va ganditi ca sunt niste epistole in genul celor trimise lui Mos Craciun. E vorba de fantezii care au socat Marea Britanie.

El ii marturiseste Melissei Golstone, acesta este numele destinatarei, ca a parasit-o pe Amy dupa ce aceasta a recunoscut ca l-a inselat cu doi barbati in timp ce el era in inchisoare. Dar ca isi doreste sa aiba in continuare cu ea o relatie de prietenie si de… natura sexuala.

Citeste si:  Primiti cu Eurovisionul? (partea a II-a)

Blake chiar pretinde ca Amy a vazut cateva dintre scrisorile „murdare” si a sugerat chiar ca nu ar deranja-o un menage a trois.

Despre Amy, care nu scapa nicio ocazie de a-si declara dragostea nemuritoare pentru Fielder Civil, se crede ca nu cunoaste planurile sotului in intregime.

Legatura acestuia cu Melissa s-a legat dupa ce aceasta, care isi ispaseste o pedeapsa de aproape trei ani pentru trafic cu droguri, i-a scris lui Blake pentru a-l incuraja in lupta sa cu heroina, dorindu-i sa fie invingator, asa cum a fost si ea. Insa Fielder curand a schimbat nota, incepand sa-si descrie in scrisori toate fanteziile sexuale, din care nu lipseau violenta si perversiunile. Uneori orgiile se intind pe patru pagini, cu un limbaj atat de explicit incat nu poate fi reprodus.

Citeste si:  James Blunt va canta in februarie, la Bucuresti, piese de pe noul sau album

Intr-un dintre misive a afirmat ca i-a spus lui Amy despre ea si ca i-a citit o parte din scrisori. Aceasta lectura se pare ca a excitat-o pe cantareata, care s-a declarat dispusa s-o intalneasca pe Melissa. Amabil, Blake i-a dat sotiei sale adresa Melissei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.