Scena Weekend apartine starurilor internationale

… ÅŸi pentru că am plusat anul acesta din nou cu invitaÅ£i de marcă, am decis să plusăm ÅŸi la scenă: 17 metri lăţime, sound, lumină ÅŸi tehnică de la Meyer. Asta vă aÅŸteaptă la scena Weekend anul acesta.
Pentru o asemenea scenă am avut nevoie de artişti pe măsură, cum ar fi, daaahh, Morcheeba. Britanicii au cotit anul acesta spre Peninsula, iar criticii de specialitate susţin că sunt în formă mare în timpul concertelor, aşa că vă puteţi aştepta la un “Big Bang” muzical…. Încălzirea o fac cei de la Epica, urmaţi de cei de la Avantasia aşa că fanii muzicii metal vor putea fi găsiţi joi seara în faţa scenei Weekend, cu siguranţă, cel puţin de pe la ora 8, având în vedere că şirul concertelor rock e deschis de Tankcsapda.
Germanii de la Beatsteaks, care organizează în ţara natală doar concerte pe stadioane, urcă pe scenă duminică. Ei merg de obicei doar la festivaluri de anvergură din Europa, aşa că, fireşte, au acceptat să vină şi la Târgu Mureş
Pentru a răsufla puţin şi româneşte sau în maghiară, printre celebrităţile de renume mondial am strecurat celebrităţile noastre de suflet, din Ungaria şi România şi Moldova (nu lipsesc cei de la Zdob şi Zdub pentru că nu e Peninsula fără petrecere de “peste Prut”). Kispál, Ektomorf, 30Y, Republic, Kalapács sau Vama, Viţa de Vie şi Altar vor face show pe scena Weekend, alături de mai tinerele talente de la Coma, Guerrillas sau the Amsterdams.

Citeste si:  Islanda: gheizere, vulcani, ghetri, centru SPA

Programul îl aveţi aci: http://www.peninsula.ro/program/stage_weekend/ Enjoy!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.