Scandalul Akcent continua

Scandalul legat de plecarea lui Marius Nedelcu din trupa Akcent este departe de a se fi terminat. Azi gasim in „Click” si varianta lui. El dezvaluie „adevaratele” motive (adevarate pana la declaratia viitoare) care l-au determinat sa plece din trupa. Se pare ca nu a plecat din proprie dorinta, ci pentru ca a refuzat sa mai faca playback, dorind sa cante live, lucru care i-a infuriat pe colegi si pe cei de la casa de discuri Roton. Acestia au decis eliminarea lui.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce fel de nunta vei avea!

Mihai Gruia, liderul trupei, afirmase ca Marius a abandonat corabia, intentionand sa urmeze o cariera solo. Acesta sustine acum insa ca nici macar nu a fost anuntat fata in fata, ci prin posta, primind o scrisoare de la casa de discuri prin care i se aducea la cunostinta ca nu mai face parte din trupa.

Citeste si:  Tech fashion pentru cyborgul din tine

Marul discordiei a fost faptul ca Marius dorea ca trupa sa interpreteze live. Acest lucru ar fi necesitat insa o investitie in instrumente, lucru cu care colegii de trupa nu au fost de acord. El sustine ca a ramas in relatii bune cu colegii. Totodata intentioneaza sa scoata un album solo, fiind hotarat sa cante numai live.

Citeste si:  Sepultura do Brasil!!!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.